Snakker for første gang om bruddet med Espen Lind

Hanneli Mustaparta måtte bli «ordentlig kjent med seg selv» da forholdet tok slutt.

TUNGT BRUDD: Modell Hanneli Mustaparta (33) snakker om bruddet med Espen Lind (44) i juniutgaven av Costume. Foto: Rex Features
TUNGT BRUDD: Modell Hanneli Mustaparta (33) snakker om bruddet med Espen Lind (44) i juniutgaven av Costume. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De viste seg sjeldent sammen i offentligheten, og var kjent som et meget privat par.

I 2014 gikk modell Hanneli Mustaparta (33) og musiker Espen Lind (44) hvert til sitt, etter ni år som kjærester. Førstnevnte har seinere funnet kjærligheten på ny, og holdt en lav profil.

I magasinet Costumes juniutgave åpner Mustaparta imidlertid opp om bruddet i et lengre intervju.

Tøft

Den verdenskjente modellen og bloggeren beskriver Lind som en «bauta» i livet sitt, og erkjenner at det var tøft å stå på egne bein da forholdet tok slutt.

- Det var tøft. Espen kjente meg utrolig godt, men da det ble slutt, måtte jeg bli ordentlig kjent med meg selv, sier hun til bladet.

Beslutningen om å avslutte forholdet var noe paret ble enige om, forteller bærumsjenta.

- Vi satt lenge og snakket sammen. Espen er en kjempefin fyr, og vi kan snakke sammen helt problemfritt.

Saken fortsetter under bildet.

I 2009: En av de få gangene Espen Lind og Hanneli Mustaparta viste seg offentlig sammen. Her fra Spellemannsprisen i 2009. Foto: Espen Solli
I 2009: En av de få gangene Espen Lind og Hanneli Mustaparta viste seg offentlig sammen. Her fra Spellemannsprisen i 2009. Foto: Espen Solli Vis mer

Ny kjæreste

I fjor sommer kom nyheten om at Mustaparta har blitt kjæreste med forretningsmannen Youssef Zaharna (27) fra Dubai.

Ifølge Zaharnas Linkedin-profil jobber han som forretningsutvikler og er ansatt i Brownbook, som gir ut design- kultur- og reisemagasiner i en rekke storbyer i Midtøsten.

Mustaparta, som er bosatt i New York, har i løpet av de siste åra blitt et stort navn i den internasjonale motebransjen. Hun er en gjenganger i kjente magasiner verden over, og blir regnet som en av Norges største moteeksportvarer.

Toppmodellen er for øvrig en god venn av kronprinsparet.

Espen Lind viste seg sammen med «The Voice»-deltakeren Lisa Tatjana Frimanslund i kjendisbryllup i fjor, men har vært ordknapp på spørsmål om Frimanslund er hans nye kjæreste.

Verken Hanneli Mustaparta eller Espen Lind har besvart Dagbladets henvendelser. 

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg har blitt klar over at det finnes en ende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer