Snakker for første gang etter bryllupsdramaet

Kim Kardashians bror brøt tausheten på Twitter.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Robert Kardashian (27) sørget for uventet dramatikk i bryllupet til søsteren Kim og hip hop-stjernen Kanye West, da han brått bestemte seg å reise hjem til USA.

Han skal ha blitt sett gråtende på flyplassen i Firenze, før han tok flyet hjem til Los Angeles. Det spekuleres i om årsaken kan være en familiekrangel.

- Han hadde gjort alt for å være i bryllupet. En ting er at han har stått over noen familieferier, men han ville ikke gått glipp av sin søsters bryllup, sa en kilde til People.

Etter den brå hjemreisen, skal Robert ha slettet sin nyhetsstrøm på sin Twitter-side.

Hyllet svogeren

Men mandag var han tilbake, og benyttet sjansen til å hylle sin svoger Scott Disick, som er samboer med søsteren Kourtney Kardashian.

«Gratulerer med dagen Scott Disick. Jeg elsker deg, bror», skriver Robert.


Han nevner imidlertid ikke dramaet i Firenze med et ord.

Familiens overhode, Kris Jenner, har i flere episoder av realityserien «Keeping up with the Kardashians» hjulpet Robert.

- Han har slitt med overvekt og dårlig selvbilde. Da hun var på vei hjem til Los Angeles ble hun bombardert av pressen med spørsmål om hvorfor sønnen ikke deltok, men hun ville ikke kommentere saken, sier en kilde til ABC News.

LES OGSÅ: Alt om bryllupsfesten til Kim og Kanye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer