Snakker endelig ut om forholdet

- Jeg er ganske så fornøyd, avslører John Mayer.

LYKKELIG FORELSKET: Det som begynte som en flørt etter Katy Perrys skilsmisse fra komikeren Russell Brand har utviklet seg til et seriøst forhold.  Foto: All Over Press
LYKKELIG FORELSKET: Det som begynte som en flørt etter Katy Perrys skilsmisse fra komikeren Russell Brand har utviklet seg til et seriøst forhold. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Popstjernen Katy Perry (28) og rockeren John Mayer (35) er Hollywoods nye superpar.

Duoen ble sammen i fjor sommer, men holdt lenge en lav profil i media. Først i desember viste de kjærligheten på den røde løperen under en Broadway-premiere.

Turtelduene har tidligere ikke uttalt seg om forholdet, men nå letter endelig skjørtejegeren Mayer på sløret.

I et intervju med musikkmagasinet Rolling Stone får han et spørsmål om hvordan han synes forholdet til Katy er, og da svarer han følgende:

- Jeg er ganske så fornøyd. Jeg er lykkelig i alle aspekter i livet mitt. Jeg er veldig lykkelig i alle aspekter i livet mitt.

Mayer sier videre at han ikke synes det er noe problem å være sammen med en så berømt stjerne som Perry, selv om det blir mye interesse rundt dem som par.

- Jeg har ikke hatt noen problemer i privatlivet mitt i det hele tatt. Det eneste må kanskje være hvis folk geotagger meg (når man kan se hvor f.eks. et bilde er tatt eller hvor en SMS er sendt fra), men det er alt.

- Jeg synes medias rolle i livene til folk har forandret seg i løpet av de siste årene. Folk er ikke så interessert i hva andre folk driver med lenger, og ikke like interesserte i kjendisers liv. Og kjendiser er litt mindre bekymret over hva alle tenker om dem, ler han.

- Jeg mener, tidligere ble jeg stresset hvis noen tok et bilde av meg, men det eneste det viser er jo hvor jeg var forrige helg. Det er alt, og det skremmer meg ikke så veldig lenger.

Allerede i november ville det forelskede paret flytte sammen, og julen feiret de med Katys foreldre. Det har også blitt hevdet at Mayer er klar for å fri til Perry, og på direkte spørsmål om han ønsker å gifte seg, avkrefter han det absolutt ikke.

- Jeg vil leve et veldig tradisjonelt liv med en veldig utradisjonell jobb, sier han.LES OGSÅ: Gjemte seg under bordet da hun så eksmannen