Kim Kardashian:

Snakker endelig om bruddet

Kim Kardashian forteller om bruddet med Pete Davidson.

SLUTT: Kim Kardashian og Pete Davidson gjorde det slutt i fjor. Her sammen bare få måneder før bruddet. Foto: Splash News/NTB
SLUTT: Kim Kardashian og Pete Davidson gjorde det slutt i fjor. Her sammen bare få måneder før bruddet. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Etter ni måneder som kjærester, ble det i august i fjor spikeren i kista for forholdet mellom stjerneparet Kim Kardashian (42) og Pete Davidson (29).

Den gang kom det frem at årsaken til bruddet skulle være den lange avstanden mellom dem, og krevende timeplaner.

Frem til nå har 42-åringen vært forholdsvis taus om bruddet, men i den ferske episoden av «The Kardashians» tar hun endelig bladet fra munnen.

Brudd

Hun røper blant annet at brudd ikke er noe for henne, men at hun er stolt over hvordan hun og komikeren håndterte bruddet.

- Vi hadde mange samtaler og vi hadde snakket om det. Vi begge kommuniserte veldig godt om det, sier hun i episoden, ifølge blant andre danske Se og Hør.

- Det er selvfølgelig trist. Ni måneder er lang tid, sier realitystjernen i TV-serien.

HÅR: Kim Kardashian er kjent for å endre hårfrisyre jevnlig, men slik har du aldri sett henne. Video: Rød Løper/Jenny Emilie Aas Vis mer

Skyldfølelse

Hun påpeker også at hun hadde mye skyldfølelse for bruddet ettersom 29-åringen «gikk gjennom mye på grunn av forholdet». Ifølge nettstedet sikter hun til alt som har skjedd med eksmannen Kanye West (45) den siste tiden.

Selv om duoen gikk hver til sitt i 2021 har det på ingen måter vært stille rundt dem i etterkant. Rapperen har flere ganger gått hardt ut mot både ekskonas familie og hennes tidligere kjæreste, Pete Davidson.

- Bra forhold

Da det først ble slutt mellom Kim og Pete i fjor, uttalte en kilde til nettstedet ET at gnisten mellom paret forsvant.

- De hadde massevis av kjemi, og det har de fortsatt, men hun vil på en måte være singel og date. Kim forguder fortsatt Pete og vil alltid være venn med ham. Hun synes han er den snilleste og søteste mannen i verden og det er ikke noe drama eller rar stemning mellom dem nå, uttalte kilden den gang.

Kourtney Kardashian og Travis Barker har laget en egen serie for Hulu, der vi får bli med på innsiden av parets bryllup. Video: Hulu Vis mer

Samtidig hevdet kilden at realitystjernen følte at komikeren var det motsatte av eksmannen hennes og at forholdet derfor var bra for henne.

Til tross for at de to nå ikke lenger er sammen, skal det etter alt å dømme i den nye avsløringen fra 42-åringen, ikke være noe vondt blod mellom de to eksene.

LES OGSÅ: - Gråter meg selv i søvn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer