ALENE: - Det føltes som en jævla fiasko, sier skuespilleren og artisten Pernilla om bruddet. Foto: Stella Pictures
ALENE: - Det føltes som en jævla fiasko, sier skuespilleren og artisten Pernilla om bruddet. Foto: Stella PicturesVis mer

Snakker endelig om bruddet

- Jeg kunne ligget i fosterstilling hele dagen og grått.

SEHER.NO: I april kunne svenske tv-seere se den svenske artisten og skuespilleren Pernilla Wahlgren (41) bryte sammen i programmet "Berg flyttar in" på TV4 da de snakket om hennes sønn Theo på to år. Da kom det også fram at hun og Joachim Lennholm (35) ikke lenger var et par.

I et lengre intervju med det svenske bladet Mama snakker hun om separasjonen og sammenbruddet.

- Det føles som en jævla fiasko. Men selv om man sitter der og tenker at livet er dritt og helvete og hvorfor ble det slik, så er det bare å brette opp ermene og ta tak i det. Man må jo. Hadde jeg ikke hatt barn så hadde jeg kunnet ligge i fosterstilling hele dagen og bare grine, men det er ikke slik det virker, sier hun til magasinet.

På spørsmål om hvorfor det ikke funket med Joachim sier hun.

- Noen ganger kan kjærligheten være sterk, men at det er så mye annet som ikke funker. Men hvem som tok beslutningen holder jeg for meg selv.

Pernilla er født inn i en familie med flere skuespillere og hun har medvirket i filmer og musikaler siden hun var liten. Hun har også deltatt i Grand Prix og har en karriere som artist.

Nå ønsker hun seg en pause fra alt. Kanskje til og med reise fra Sverige.

- Jeg planlegger å stikke til Thailand i et halv åt og ta en riktig time-out. Det hadde vært deilig å ikke skulle stå på scenen lenger. Jeg vil bort fra shopping og alt.

LES OGSÅ: Venter sitt fjerde barn