FORBANNA: Kim Kardashian (36) holder lite tilbake overfor moras tidligere ektefelle, Caitlyn Jenner (67), og innholdet i hennes ferske selvbiografi. Foto: NTB Scanpix
FORBANNA: Kim Kardashian (36) holder lite tilbake overfor moras tidligere ektefelle, Caitlyn Jenner (67), og innholdet i hennes ferske selvbiografi. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Snakker du dritt om mamma, får du med meg å gjøre

Kim Kardashian med klar tale til Caitlyn Jenner etter bokslippet.

I slutten av april lanserte Caitlyn Jenner (67), tidligere friidrettsutøver og nåværende realitystjerne, sin første selvbiografi, «Mitt hemmelige liv».

Det har på ingen måte forbigått i stillhet.

Blant annet har 67-åringens ekskone, Kardashian-mamma Kris Jenner (61), gitt ettertrykkelig uttrykk for hva hun synes om å bli utlevert i boka - som ved siden av å handle om Caitlyns familie, tidligere ekteskap og oppvekst, tar for seg hennes vei fra mann til kvinne.

Skuffa

I en kommende episode av familiens realityserie, «Keeping up with the Kardashians», viser Caitlyns mest berømte stedatter, Kim Kardashian West (36), tydelig hvilken side hun står på.

Ifølge People, som har gjengitt et utdrag fra programmet, har Kris Jenner bedt datteren om å lese boka - for å få et slags svar på hvorvidt hun selv har overreagert eller ei.

Jenner har tidligere hevdet at ingenting av det som står skrevet om henne «henger på greip», og avfeid memoarene som oppspinn.

- Hvorfor må alt handle om at jeg er en «bitch» og en drittsekk. Jeg har aldri vært så sint og skuffet over noen i hele mitt liv, har hun sagt i en tidligere episode.

- Det er nok nå

I klippet fra ukas program, der Kim Kardashian og Caitlyn Jenner arrangerer et møte, får sistnevnte igjen det glatte lag.

- Hvis det som står skrevet i boka er dine følelser, så er det dine følelser. Men mamma har et litt anstengt forhold til deg, noe jeg støtter fullt ut. Hvis du snakker dritt om mamma får du med meg å gjøre, lyder beskjeden fra Kardashian West.

GODE VENNER: Caitlyn Jenner var Kim Kardashians stefar, nå stemor, gjennom flere tiår. Foto: Kim Kardashian / Instagram
GODE VENNER: Caitlyn Jenner var Kim Kardashians stefar, nå stemor, gjennom flere tiår. Foto: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

36-åringen ville i utgangspunktet ikke blande seg i gnisningene mellom mora og sin tidligere stefar, men påpeker at hun ikke lenger kunne se på det fra sidelinja.

- Det er nok nå. Jeg vil ikke være i nærheten av noen som sparker nedover mot moren min, selv ikke om det hadde vært mine egne søstre, konstaterer realitystjerna.

DEN GANG DA: Bruce og Kris Jenner var gift i 23 år. Her fra 2011. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Bruce og Kris Jenner var gift i 23 år. Her fra 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avfeier kritikken

Caitlyn Jenner forsvarer den harde kritikken ved å understreke at selvbiografien er hennes beretninger og synspunkter.

- Denne boka - det er min historie. Alle har utfordringer i livet de må takle, og dette handler om mine utfordringer og hvordan jeg har taklet dem, sier hun.

Det er gått to år siden tv-profilen gikk fra Bruce til Caitlyn, da hun sto fram med kjønnsskiftet på forsida av Vanity Fair.

Kris og Bruce Jenner, som har de like verdensberømte barna Kylie (19) og Kendall (21) sammen, var gift i 23 år før paret søkte om skilsmisse i 2012.

Cailtyn har også fire voksne barn fra sine to tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: Raser mot ukeblad etter oppslag om skilsmissen.