<strong>GAME! SET! MATCH!:</strong> Bethanie Mattek-Sands lever virkelig opp til imaget som tennissportens Lady Gaga. Men denn kjolen full av tennisballer stjal hun all oppmerksomhet på festen før Wilbledon-turneringen i London. Foto: All over press
GAME! SET! MATCH!: Bethanie Mattek-Sands lever virkelig opp til imaget som tennissportens Lady Gaga. Men denn kjolen full av tennisballer stjal hun all oppmerksomhet på festen før Wilbledon-turneringen i London. Foto: All over press Vis mer

Snakk om ballkjole!

Det gikk helt i ball for tennissportens Lady Gaga. Bethanie Mattek-Sands stjal glansen fra alle de største stjernene.

Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial nederst i saken!

 
SEHER.NO: Bethanie Mattek-Sands har tidligere beskrevet seg selv som tennisens Lady Gaga, på grunn av sin klesstil.

Den myten bekreftet hun virkelig da hun deltok på vorspielet til Wimbledon-turneringen i London på torsdag.

Den amerikanske tennisstjernen kom nemlig i en kjole som fikk det til å se ut som hun hadde fanget alle ballene hun har slått i nettet på trening, og sydd dem på kjolen.

Dermed stjal kvinnen som er nummer 31 på verdensrankingen glansen fra langt mer profilerte tennisjenter som Serena Williams, Maria Sharapova, Jelena Jankovic og danske Caroline Wozniacki.

Det er da også en av Lady Gagas egne designere, Alex Noble, som står bak kreasjonen.

Dette er ikke første gang Mattek-Sands vekker oppsikt med antrekkene sine. I 2005 ble hun bøtelagt for å bruke en cowboyhatt på banen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fra nakenskandale til gjennomsiktig kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer