Smykket seg med hestehår rundt halsen

- En avant garde-versjon av Maria Magdalena, sier Mariann Thomassen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld ble første episode av talentkonkurransen «Stjernekamp» sendt på NRK, og blant kjendisdeltakerne var artist Mariann Thomassen (33).

Konseptet er simpelt: etablerte artister skal konkurrere i ulike musikksjangere og sloss om tittelen «Norges ultimate entertainer».

Underholdningprogrammets første sjanger var musikal, og 33-åringen opptrådte med låta «I don't know how to love him», som er hentet fra musikalen «Jesus Christ Superstar».
 
Selv ble hun overveldet av både låta og fremførelsen, og hadde vanskelig med å sette ord på følelsene etter opptredenen da Seoghør.no snakket med henne rett etterpå.

- Jeg har prøvd å gå inn i historien i låta, og se på episoder av teksten der hun synger om sorg og kjærlighetssorg, en del ting som mange kan kjenne seg igjen i, inkludert meg selv. Jeg er ingen skuespiller, men jeg prøvde å dra frem en del av følelsesregisteret, og må ærlig innrømme at da jeg gikk av scena så pressa det på, forteller hun åpenhertig til Seoghør.no.

Tidligere i sommer ble det kjent at artisten hadde gjort det slutt med kjæresten Jørgen El Fakiri (32).

Kveldens antrekk hadde hun stylet med et iøynefallende smykke av dyrehår.

- Kjedet er laget av hestehår og kjolen er fra Gestus. Det er Bjørg, en norsk designer, som har laget det. Vi hadde lyst til å lage en dramaturgi rundt det at jeg skulle være Maria Magdalena. Litt avant garde og dramatisk, det var hovedhensikten, fortalte hun til Seoghør.nos reporter.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mariann Thomassen har aldri vært så mørk før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer