Smykket opp av sønnen

Eli Kari Gjengedal strålte på TV 2s julefest i ført hjemmelagde smykker.

SKJØNNHETER I SORTE KLÆR: Værdame Eli Kari Gjengedal (t.v) strålte i Maggie Wonka-kjole og armbånd laget av sønnen Nikolai (6). Venninnen Barbro Fargerbakk Eikesdal gikk i Day-kjole fra Birger Mikkelsen, sko fra Christian Louboutin og Miss Dior-vesk Foto: Erlend Haukeland/Se og Hør
SKJØNNHETER I SORTE KLÆR: Værdame Eli Kari Gjengedal (t.v) strålte i Maggie Wonka-kjole og armbånd laget av sønnen Nikolai (6). Venninnen Barbro Fargerbakk Eikesdal gikk i Day-kjole fra Birger Mikkelsen, sko fra Christian Louboutin og Miss Dior-vesk Foto: Erlend Haukeland/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Værdame Eli Kari Gjengedal (40) lyste opp mer enn de fleste på TV 2s store julefest i Bergen. Grunnen var enkel: Hun hadde fått hjemmelagde, selvlysende armbånd av sønnen Nikolai (6) i presang!

- Ja, han laget to armbånd til meg. ”Du må jo være fin på fest”! sa han til meg. Og armbåndene gjorde virkelig susen. På dansegulvet lyste jeg sånn opp i mørket at jeg fikk danse med akkurat dem jeg ville, ler den populære værdamen.

På julefesten på Terminus Hall fikk hun også gleden av å feste med værkollega Desta Marie Beeder (23) og ikke minst sin nære venninne Barbro Fagerbakk Eikesdal (28), kjent fra Farmen på TV 2 i 2004. Siden mars i år har hun jobbet som deskreporter i nyhetsavdelingen i TV 2.

I 2009 flyttet hun og familien inn i samme nabolag som Eli Kari og hennes familie.
- Jeg var med på visningen og sa beint ut at dette tar vi! Det var jo så fine gulv i gangen, spøker en feststemt Vær-Eli.

Hun kan ikke få fullrost Narvik-jenta som ble hele Norges Farmen-Barbro og siden en kjent TV 2-profil.
– Jeg bare elsker å ha en så god venninne i nærheten, både på jobben og i nabolaget, stråler Vær-Eli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hør Eli Kari synge værmeldingen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer