Smurte inn Tom Erik før «Dirty Dancing»

- Det er jo litt pinlig, sier Kathrine Sørland om sin nye rolle i «Skal vi danse». Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: I løpet av høsten har "Skal vi danse"-deltagerne fått bryne seg på en rekke utfordringer. På lørdag er det duket for filminspirert kvartfinale i "Skal vi danse", og deltagerne Kathrine Sørland (33), Eirik Søfteland (25) og Kim-Daniel Sannes (27) skal konkurrere mot hverandre med hver sin dans fra en kjent film.

Fordi Rein Alexander trakk seg tidlig i konkurransen uten å bli erstattet, er det kun tre deltagere i årets kvartfinale. Hvordan TV 2 har tenkt å løse neste ukes semifinale, avsløres under lørdagens sending.

Se og Hør fikk være med da Kathrine og Tom Erik varmet opp til lørdagens sending ved å gjenskape en av de mest berømte scenene fra Dirty Dancing. Se den dampende hete videoen øverst i saken.

LIDENSKAPELIG: Kathrine "Baby" Sørland og Tom Erik "Johnny" Nilsen gleder seg til å gå inn i rollene som "Baby" og "Johnny" fra filmen Dirty Dancing.. Foto: Andreas Fadum
LIDENSKAPELIG: Kathrine "Baby" Sørland og Tom Erik "Johnny" Nilsen gleder seg til å gå inn i rollene som "Baby" og "Johnny" fra filmen Dirty Dancing.. Foto: Andreas Fadum Vis mer

"Nyforelsket" dansepar

– Det er jo litt pinlig å gå inn i rollen som «Baby», men heldigvis har vi danset lenge sammen – så flørtingen er ikke like flau som den kunne blitt, innrømmer Kathrine og ser bort på dansepartneren.

– Jo, dette er faktisk flaut, sier Tom Erik med glimt i øyet.

På lørdag skal de danse rumba til låten Hungry eyes fra den klassiske 80-tallsfilmen - og det er ingen tvil om at de to har det gøy sammen mens de øver til opptredenen.

– Tom Erik er jo som snytt ut av nesen til Patrick Swayze. Det er helt rått, ler Kathrine.

– Du er ikke så verst som «Baby» du heller. Du er en skikkelig karakter, svarer Tom Erik.

I løpet av høsten har danseparet blitt godt kjent med hverandre, og innrømmer at de begynner å bli vant til å spille nyforelsket.

ENORM SUKSESS: 1987-filmen Dirty Dancing, med Patrick Swayze og Jennifer Grey i hovedrollene, ble en enorm suksess verden over.  Foto: All OVer
ENORM SUKSESS: 1987-filmen Dirty Dancing, med Patrick Swayze og Jennifer Grey i hovedrollene, ble en enorm suksess verden over. Foto: All OVer Vis mer

– Det er jo litt av greia at vi må spille roller når vi danser. Sist uke danset vi jo enda tettere, så dette kommer til å gå helt fint, smiler Kathrine.

 

Bond inntar parketten

Kim-Daniel Sannes havnet i danseduell mot Eli Hagen sist lørdag, og er ekstra motivert før helgens sending. Han og dansepartneren Elena B. Wiulsrud har valgt James Bond som inspirasjon og skal danse quickstep til Bond-låten "Live And Let Die".

Les mer om lørdagens «Skal vi danse»-sending i Se og Hør Weekend, som er i salg nå.

- Jeg bare elsker at Bond er så rolig og kul både i rollen som hemmelig agent og med damene. Jeg blir den første «Bond» som inntar parketten og det er en ære. Jeg skal danse quickstep til låten «Live and let die» og Elena har laget en fantastisk koreografi til låten, forteller han entusiastisk.

STRENG;: Elena tyr til drastiske midler for å få Kim-Daniel klar for rollen som James Bond på lørdag. Foto: TV 2
STRENG;: Elena tyr til drastiske midler for å få Kim-Daniel klar for rollen som James Bond på lørdag. Foto: TV 2 Vis mer

Tøff bokser

Eirik Søfteland skal gå inn i rollen som den verdenskjente bokseren Rocky og danse paso doble til Rocky-låten "Gonna Fly Now" .

- Det var utrolig kult å prøve å være Rocky for en dag. Jeg har faktisk aldri sett en hel Rocky film, bare stykkevis og delt men etter å ha prøvd meg som Rocky selv skal jeg se filmene så snart jeg får tid,  sier Eirik Søfteland.  

VARMER OPP: Eirik "Rocky" Søfteland planlegger å slå ut dansekonkurrentene med boksehansker førstkommende lørdag.   Foto: TV 2
VARMER OPP: Eirik "Rocky" Søfteland planlegger å slå ut dansekonkurrentene med boksehansker førstkommende lørdag. Foto: TV 2 Vis mer

Dommerne har dessuten valgt en dans parene har danset før i reprise:

Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya danser slowfox til låten Raindrops Keep Falling On My Head

Kathrine Sørland og Tom-Erik Nilsen danser quickstep til låten Don’t Get Me Wrong  fra The Pretenders

Kim-Daniel Sannes og Elena Bokoreva Wiulsrud danser rumba til låten Take My Breath Away fra Berlin.

LES OGSÅ:  - Han fridde på engelsk

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer