«Camp Kulinaris»:

Smuglet sprit inn på hytta

Alkohol fra verden utenfor kom seg inn på hytta hvor deltakerne oppholdt seg.

SNEK TIL SEG SPRIT: «Camp Kulinaris»-deltaker Richard Liedholm fikk kjeft av produksjonen da han ble tatt i å smugle sprit inn på hytta. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
SNEK TIL SEG SPRIT: «Camp Kulinaris»-deltaker Richard Liedholm fikk kjeft av produksjonen da han ble tatt i å smugle sprit inn på hytta. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

«Camp Kulinaris» har denne sesongen allerede latt seg inspirere av andre reality-programmer - sex i kulissene og krangling utenfor skjermen er blant det som har blitt avslørt.

På kveldstid ser man deltakerne kose seg med et glass vin, men i starten av sesongen hadde det kommet seg øl inn på hytta.

«Smuglergodset mitt», sa Leif Einar «Lothepus» Lothe mens han fisket opp en sixpack fra Rema-posen sin.

Under sin tid som restaurantsjef delte Lothe blant annet ut en styrepils til Richard Liedholm (34) på kjøkkenet.

Spritsmugling

En klunk i ganen kan man nok unne deltakerne der de manøvrerte seg mellom hønseføtter og froskelår, men det viser seg at det har vært sterkere saker som har funnet veien til hytta når kameraene har vært av.

- Jeg vil ikke gå inn på hvor det kommer fra, men jeg kan innrømme at det skjedde noen rampestreker der. Jeg klarte å snike til meg en spritflaske eller to, sier Liedholm lurt til Se og Hør.

I starten av oppholdet ble derfor fest på lokalet for flere av deltakerne. Liedholm kom i en av episodene hanglende inn på kjøkkenet en time etter oppstart, og måtte derfor svare for seg overfor Lothesjef.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer