«Camp Kulinaris»:

Smuglet sprit inn på hytta

Alkohol fra verden utenfor kom seg inn på hytta hvor deltakerne oppholdt seg.

SNEK TIL SEG SPRIT: «Camp Kulinaris»-deltaker Richard Liedholm fikk kjeft av produksjonen da han ble tatt i å smugle sprit inn på hytta. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
SNEK TIL SEG SPRIT: «Camp Kulinaris»-deltaker Richard Liedholm fikk kjeft av produksjonen da han ble tatt i å smugle sprit inn på hytta. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

«Camp Kulinaris» har denne sesongen allerede latt seg inspirere av andre reality-programmer - sex i kulissene og krangling utenfor skjermen er blant det som har blitt avslørt.

På kveldstid ser man deltakerne kose seg med et glass vin, men i starten av sesongen hadde det kommet seg øl inn på hytta.

«Smuglergodset mitt», sa Leif Einar «Lothepus» Lothe mens han fisket opp en sixpack fra Rema-posen sin.

Under sin tid som restaurantsjef delte Lothe blant annet ut en styrepils til Richard Liedholm (34) på kjøkkenet.

Spritsmugling

En klunk i ganen kan man nok unne deltakerne der de manøvrerte seg mellom hønseføtter og froskelår, men det viser seg at det har vært sterkere saker som har funnet veien til hytta når kameraene har vært av.

- Jeg vil ikke gå inn på hvor det kommer fra, men jeg kan innrømme at det skjedde noen rampestreker der. Jeg klarte å snike til meg en spritflaske eller to, sier Liedholm lurt til Se og Hør.

SNEK INN SPRIT: Richard Liedholm fikk smekk på fingrene av produksjonen da han ble tatt i å smugle sprit inn på «Camp Kulinaris». Foto: Ruben Pedersen / Se og Hør
SNEK INN SPRIT: Richard Liedholm fikk smekk på fingrene av produksjonen da han ble tatt i å smugle sprit inn på «Camp Kulinaris». Foto: Ruben Pedersen / Se og Hør Vis mer

I starten av oppholdet ble derfor fest på lokalet for flere av deltakerne. Liedholm kom i en av episodene hanglende inn på kjøkkenet en time etter oppstart, og måtte derfor svare for seg overfor Lothesjef.

- Det hadde gått ganske hett for seg den kvelden. Det var en veldig hyggelig kveld, og jeg og Lothe satt sammen med en liten gjeng som orket å sitte oppe. Det ble noen røverhistorier da, man blir godt kjent når man får dette ildvannet i seg, flirer 34-åringen.

Han forteller imidlertid at det ikke tok lang tid før produksjonen satte foten ned på festbremsen.

FESTET: Leif Einar Lothe tok fram en sixpack under forrige ukes «Camp Kulinaris». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FESTET: Leif Einar Lothe tok fram en sixpack under forrige ukes «Camp Kulinaris». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Da fikk jeg kjeft og beskjed om at «vi skal ha kontroll på hvor mye dere drikker». Men det var greit, i lengden merket vi at det tar på å drive restauranten. Vi hadde aldri holdt konkurransen gående hvis vi hadde drukket så mye hver gang. Så det var bare helt i starten, forklarer han.

- Ble veldig skuffet

Programredaktør Jonas Møller i NENT, opplyser overfor Se og Hør at deltakerne ikke har anledning til å ta med seg alkohol til «Camp Kulinaris».

Likevel serverer produksjonen av og til alkohol til amatørkokkene, som i dette tilfellet forklarer Lothes ølbokser.

- Deltakerne hadde fått øl av oss en kveld de skulle hygge seg. Lothe hadde selv tatt vare på det som var til overs, forklarer Møller.

STORMER UT: Det går hett for seg på kjøkkenet når Maria Moen og Fetisha Williams fyker i tottene på hverandre på «Camp Kulinaris». Vis mer

Han forteller videre at produksjonen valgte å sette ned foten da spriten ble oppdaget fordi det ikke er tillatt med medbrakt alkohol.

- Fikk det noen konsekvenser for Richard eller Lothe?

- Lothe og Richard fikk et strengt blikk og vi ble veldig skuffet, ikke sinte, sier Møller.

LES OGSÅ: Kjendiskokken avslører diagnose

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer