Christian Ringnes:

- Smuglet opp barna mine

Christian Ringnes letter på sløret om en påskeferie som var ekstra minneverdig.

MINNEVERDIG: For Christian Ringnes har én tidligere påske vært ekstra spesiell. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
MINNEVERDIG: For Christian Ringnes har én tidligere påske vært ekstra spesiell. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 ble det kjent at eiendomsmilliardæren Christian Ringnes (68) hadde forlovet seg med kjæresten gjennom ti år, Lotte Birgitta Inger.

Tidligere har 68-åringen vært gift med Denise, som han har barna Isabelle, Anette og Christian sammen med.

Under åpningen av Paradox museum i Oslo, spør Se og Hør Ringnes om familien har lagt planer for påskeferien, som er rett rundt hjørnet.

AVSLØRT: Christian Ringnes var lykkelig over å være avslørt som heldiggrisen i «Maskorama». Vis mer

Da forteller milliardæren at han pleier å være på fjellet, men spøker med at han muligens skulle tilbringe påsken i byen på det nyåpnede museumet.

Men på spørsmål om det er en tidligere påske som har vært ekstra minneverdig, kommer milliardæren med en avsløring.

Brøt loven

Under en pressekonferanse i mars i fjor opplyste daværende helseminister Bent Høie om at regjeringen innførte et hytteforbud. Dermed var det ulovlig å oppholde seg på hytta utenfor egen hjemkommune.

- Det handler om hensynet til små kommuner som i ukene og tiden som ligger foran oss ikke har kapasitet til å ta seg av syke hyttefolk i tillegg til sine egne innbyggere, sa Høie den gang.

BLI MED INN: Per Gunvald Haugen vant farmen i 2020, nå viser han frem «Farmen»-hytta. Video: Se og Hør Vis mer

Men én av de som brøt loven og tok turen opp på hytta, var ingen ringere enn Christian Ringnes.

- Jeg må si at den mest minneverdige påsken jeg hadde er egentlig hytteforbudspåsken for... jeg brøt hytteforbudet, innrømmer Ringnes.

68-åringen forteller at han var helt alene i skiløypa på Norefjell, noe som aldri har skjedd ham verken før eller siden.

- Det var ganske hyggelig, fordi jeg smuglet opp barna mine også. Vi måtte jo inspisere hytta én dag, og så ble det en dag til og så en dag til. Det var en veldig hyggelig påskeferie, minnes Ringnes.

BEKLAGER: Det stormet rundt komiker og tv-profil Herman Flesvig etter at det ble kjent at han i hadde reist på hyttetur. Her beklager han. Video: Instagram/@hermanflesvig Vis mer

Om trebarnsfaren skal tilbringe påsken på hytta i år, er uvisst. Men når Se og Hør spør milliardæren om hva han helst vil ha i påskeegget, svarer han uten å nøle:

- Det må være marsipan!

LES OGSÅ: - Der har vi et problem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer