Isak Dreyer:

Smuglet inn hemmelig flørt

Isak Dreyer fikk besøk av en hemmelig flørt på karantenehotellet før innspillingen av «Farmen kjendis».

HEMMELIG FLØRT: I boken avslører Isak Dreyer besøk av en hemmelig flørt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HEMMELIG FLØRT: I boken avslører Isak Dreyer besøk av en hemmelig flørt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Isak Dreyer (27) har på kort tid gått fra å være en ukjent fisker fra nord, til å vinne både «Norges tøffeste» og «Farmen kjendis». Oppmerksomheten har ikke latt vente på seg, spesielt ikke etter at seerne fikk se at han fant tonen med Sophie Elise Isachsen (27) inne på «Farmen»-gården.

Nå har Dreyer, i samarbeid med journalist Synnøve Sundby Fallmyr, skrevet en bok om seg selv og sitt liv, «Isak - en hardbarka jævel», hvor han blant annet skriver om TV-innspillingene. Det er også her han røper et hemmelig møte med en mystisk flørt.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Snek seg inn

«Farmen kjendis» ble spilt inn tidlig på sommeren i fjor, da pandemien fortsatt preget landet. Før deltakerne fikk reise inn på gården måtte de derfor innom et karantenehotell.

Mens han var på Østlandet, eller «sørpå» som han selv skriver, benyttet han like gjerne muligheten til å møte en jente som han «likte veldig godt».

«Hun var en rappkjeftet vestlandsjente med blondt, langt hår, et fortryllende smil og grønne øyne. (...) Denne frøkna studerte i Oslo, og kjørte gladelig den snaue timen til hotellet for å møte meg. I all hemmelighet, naturligvis», avslører 27-åringen i boken.

Faksimile: Bonnier Norsk Forlag
Faksimile: Bonnier Norsk Forlag Vis mer

Han fortsetter med å forklare hvordan de fikk smuglet henne inn på hotellet uten å bli oppdaget. Da jenta endelig kom seg til rommet hans var gleden stor og de hoppet umiddelbart «til køys», ifølge Dreyer.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Enige om en framtid

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før de ble avbrutt av at det banket på døren. Det var programleder Tiril Sjåstad Christiansen (26) som sto utenfor og ville ta en prat. Jenta gjemte seg under sengen mens han slapp besøket inn, skriver Dreyer.

«Etter verdens lengste halvtime takket Tiril for seg og gikk intetanende ut hotelldøren. Selv ble jeg sittende på sengekanten og le mens jeg tittet ned på den nakne kvinnekroppen som kom smygende ut fra mørket under senga i et eneste stort flir. Skal man først bryte karantenereglene til TV 2, så skal det gjøres skikkelig», konkluderer «Farmen kjendis»-vinneren.

Selv om sommeren så vidt var i gang og han skulle reise 100 år tilbake i tid, følte Dreyer seg sikker på at det skulle bli de to, skriver han.

«Det var i disse magiske timene på hotellrommet at jeg følte vi skulle bli enige om noe, jenta med de grønne øynene og jeg. Enige om en fremtid. Selv om jeg skulle være seks uker på innspilling, var jeg innstilt på at vi skulle inngå den klassiske avtalen om at det var bare oss. Den gang ei».

De ble enige om heller å ta opp tråden da han kom tilbake fra innspilling.

RAKKER: Fiskeren Isak Dreyer har markert seg under den tredje sesongen av «Norges tøffeste». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Isak Dreyer som ikke har noe annet å legge til enn at man «får lese mellom linjene».

Gjenforent?

Ikke lenge etter hotellbesøket satte Dreyer, og resten av deltakerne, kursen mot Bøensætre gård. Og det er ingen hemmelighet at fiskeren fant tonen med en annen blondine under «Farmen»-oppholdet, nemlig Sophie Elise Isachsen (27).

FINALEFEST: Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer så ut til å kose seg på«Farmen»-finalefesten tidligere i år. Foto: Espen Solli/TV 2
FINALEFEST: Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer så ut til å kose seg på«Farmen»-finalefesten tidligere i år. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Duoen så ut til å ha en gryende romanse inne på gården og også på finalefesten tidligere i år. De siste ukene har det imidlertid florert i bruddrykter etter at de begge har delt kryptiske innlegg i sosiale medier, som kan ha hintet om et brudd mellom de to.

Senere skal de blant annet ha blitt observert sammen på handletur i Sverige.

LES OGSÅ: Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer: Brudd?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer