<strong>FRIFUNNET:</strong> Den svenske retten mente det ikke var nok bevis for å dømme Kikki Danielsson for narkotikasmugling.  Foto: Stella Pictures
FRIFUNNET: Den svenske retten mente det ikke var nok bevis for å dømme Kikki Danielsson for narkotikasmugling. Foto: Stella Pictures Vis mer

Smuglet ikke narkotika

Kikke Danielsson ble frifunnet i retten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble det kjent at svenske myndigheter hadde siktet den folkekjære artisten Kikki Danielsson (59) for narkotikasmuglig, etter at hun åpnet et brev som inneholdt det forbudte stoffet Diazepam.

Danielsson har hele tiden hevdet at hun handlet i god tro og kun ville bestille medisin mot sine søvnproblemer, men at hun fikk tilsendt feil tabletter. 

- Jeg hadde bestilt Stilnoct, innsovningstabletter, men noe annet som er ulovlig ble sendt i stedet, sa Kikki til Aftonbladet.

59-åringen har forklart at hun trengte tablettene fordi hun er plaget av revmatisme. 

Onsdag kom dommen i saken. Ifølge Aftonbladet mente retten at det ikke kunne bevises at Danielsson mente å bestille Diazepam og artisten ble frikjent.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endte opp i rullestol etter julepynting   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer