Smuglet burgere og konjakk inn i «71 grader nord»

Henning Solberg rundlurte TV-teamet.

KONKURRENTER: Henning Solberg, Askil Holm, Astrid Lødemel, Sara Nordenstam, Gunnhild Dahlberg, Nikis Theophilakis, Linni Meister, Olaf Tufte, Fredrik Strømstad, Jannike Kruse konkurrerer i 71 grader nord. Her er de med programleder Tom Stiansen. Foto: FameFlynet Norway
KONKURRENTER: Henning Solberg, Askil Holm, Astrid Lødemel, Sara Nordenstam, Gunnhild Dahlberg, Nikis Theophilakis, Linni Meister, Olaf Tufte, Fredrik Strømstad, Jannike Kruse konkurrerer i 71 grader nord. Her er de med programleder Tom Stiansen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Rallysjåfør Henning Solberg (41) kjemper for tiden om seieren i kjendis-utgaven av «71 grader nord».

Men i et intervju med P4s «Radiofrokost» onsdag, avslørte han at livet under innspillingen ikke var like hardt som TV-bildene gir inntrykk av.

Henning sørget nemlig for å få smuglet inn både hamburgere og konjakk til deltagerne i skjul for TV-teamet!

- Dette har jeg ikke sagt til «71», men jeg fikk folk over hele Norge til å komme med hamburgere til hele gjengen.

- Hvis det var noen som kjørte bil eller når vi var på en campingplass, sa jeg «du, tar du med en hamburger, så fører jeg over penger senere» - eller en konjakk!

Fordi produksjonsselskapet sørger for vakthold under innspillingen, var det ingen enkel oppgave, ifølge Solberg.

- Det er jo strengt, fordi vaktene som passer på oss ligger jo rett foran teltet, så det skal litt til. Det beste var konjakken, men det ble jo lite av den. Det var over sytten dager delt på en, så det ble absolutt ikke noe fyllekalas, sier han og ler.

TVNorge sier avsløringen av Solberg ikke vil få noen konsekvenser.

- Henning har tatt en sjanse på å smugle med seg varer og det ville selvfølgelig fått konsekvenser om det ble oppdaget. Men han slapp unna med det og det er nok ingen ting vi kan gjøre med det nå.

- Kanskje det forklarer navigeringen hans, men ellers virket han edru og gjorde en fantastisk innsats langt utenfor sin komfortsone, sier Hanne McBride, mediesjef i TVNorge til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Håper ikke Olaf er sånn hjemme