SMS-BOMBARDERT: Mads Sjøgård Pettersen forteller at han fikk en haug med tekstmeldinger etter at han vant Amanda fredag kveld. Her sammen med beste kvinnelige birolle vinner Agnes Kittelsen.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
SMS-BOMBARDERT: Mads Sjøgård Pettersen forteller at han fikk en haug med tekstmeldinger etter at han vant Amanda fredag kveld. Her sammen med beste kvinnelige birolle vinner Agnes Kittelsen. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

SMS-bombardert etter Amanda

Mads Sjøgård Pettersen er Norges nye filmkjekkas. Se video!

Se Mads snakke om sin nyvunnene stjernestatusen nederst i saken!

HAUGESUND (SEHER.NO): Fredag vant Mads Sjøgård Pettersen (25) Amanda for beste mannlige birolle for sin skuespillerprestasjon i "Nord". Og søndag kveld var 25-åringen nok en gang i rampelyset, da Sara Johnsens film "Upperdog" åpnet Den Norske Filmfestivalen i Haugesund.

Den siste tiden har unggutten, som filmdebuterte i "Fritt Villt II" blitt omtalt som en av landets store nye skuespillertalenter. Og i intervju med Seher.no innrømmer han at de siste dagene har vært helt fantastiske.

- Det har vært en fantastisk helg. Det er helt klart. Så det er en fin bølge å ri på, smiler han til Seher.no.
At han utklasset skuespillerveteranene Nicolai Cleve Broch og Mads Ousdal i kampen om Amanda fredag, synes han fortsatt er helt uvirkelig.

Og responsen på prisen har så langt vært enorm.

Ifølge unggutten ble han nærmest bombardert av tekstmeldinger etter at han ble utropt som vinner.

- Da jeg så på telefonen min rett etter at jeg hadde fått prisen, hadde jeg 61 meldinger, humrer han til Seher.no.

Men selv om skuespillerkjekkasen har blitt et kjent navn den siste tiden, ser han ikke på seg selv som en filmstjerne. Han tror heller ikke det går an å forberede seg helt på tilværelsen som "kjendis".

- Jeg vet ikke om man kan være forberedt på det. Jeg synes bare det er fantastisk å få den anerkjennelsen for den jobben man har gjort. Og så håper jeg bare at jeg får gjort mer i denne bransjen. Det er det jeg vil. Jeg vil jobbe mer og utfordre meg selv, smiler han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipsltelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Filmdebuterer splitter naken

Se Mads snakke om stjernestatusen nedenfor:

[obj:media:7968]