Smørsangeren pensjonerer seg

Julio Iglesias har solgt over 300 millioner album. Nå ønsker han seg vekk fra det offentlige liv.

HYLLET KONGEN: Tennisstjernen Rafael Nadal (25) fikk i oppdrag å dele ut prisen til Spanias mestselgende artist Julio Iglesias. Som fra talerstolen annonserte at han trekker seg tilbake fra offentlighetens lys. Foto: Stella Pictures
HYLLET KONGEN: Tennisstjernen Rafael Nadal (25) fikk i oppdrag å dele ut prisen til Spanias mestselgende artist Julio Iglesias. Som fra talerstolen annonserte at han trekker seg tilbake fra offentlighetens lys. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var da prisen for, blant annet, Spanias mestselgende artist skulle deles ut i Madrid denne helget at smørsanger Julio Iglesias (68), som stakk av med hele to priser, annonserte at han trekker seg tilbake fra offentlighetens lys.

68-åringen har vært med i gamet i over 30 år, og har solgt over 300 millioner plater verden over. I følge Sony Music Entertainment er Iglesias på topp 15-listen over mestselgende artist på verdensbasis, med sine 77 plateutgivelser.

- I dag er den viktigste dagen i min karriere, men også den siste dagen av min offentlige liv, fortalte artisten fra scenen.

Det er kun ved spesielle anledninger at den folkekjære artisten vil opptre offentlig i fremtiden. Julio Iglesias har hele åtte barn, blant dem Enrique Iglesias (36) og Julio José Iglesias jr. (38), som begge har gått i sin berømte fars fotspor.

I fjor giftet han seg med den nederlandske modellen Miranda Rijnsburger (46), som han har vært kjæreste med i over 20 år. Sammen har de fem barn.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Courtney Love maltrakterte hus fra 1800-tallet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer