Smører snegleslim i ansiktet

– Katie gjør alt hun kan for å se fantastisk ut.

SKYR IKKE SLIMET: – En venn av Katie anbefalte henne å bruke snegleslim i ansiktet, og hun er svært fornøyd med resultatet, sier en kilde til magasinet Look om Holmes' nye skjønnhetsregime.  Foto: All Over Press
SKYR IKKE SLIMET: – En venn av Katie anbefalte henne å bruke snegleslim i ansiktet, og hun er svært fornøyd med resultatet, sier en kilde til magasinet Look om Holmes' nye skjønnhetsregime. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har vært et tøft år for skuespiller Katie Holmes (34), etter at hun skilte lag fra ektemannen Tom Cruise (50) i juli i fjor.

Som alenemor for datteren Suri (6), har ikke «Dawson's Creek»-stjernen lenger tid til å valfarte til skjønnhetssalonger for å pleie utseendet.

Men som kjent er et plettfritt ytre et must i Hollywood, og Katie eksperimenterer derfor med suksessoppskrifter på badet hjemme.

– En venn av Katie anbefalte henne å bruke snegleslim i ansiktet, og hun er svært fornøyd, sier en kilde til magasinet Look.

Snegleekstrakt finnes i enkelte kremer fra Sør-Amerika og Sør-Korea, og brukes for å glatte ut rynker og gi huden glød.

Katies Broadway-stykke «Dead Accounts» ble nylig tatt av plakaten syv uker før planen, grunnet dårlig billettsalg. Nedturen har trolig ført til at 34-åringen er enda mer opptatt av å se bra ut for å kunne sikre seg nye roller. 

– Katie gjør alt hun kan for å se fantastisk ut til auditions, for å øke sjansen for å lande drømmerollen, sier kilden.

Etter å lenge ha viet mye tid til privatlivet, har Katie mye å ta igjen på karrièrefronten.

– Hun vet at hun er nødt til å relansere seg selv helt på nytt, sier kilden.

LES OGSÅ: Brukte 70.000 kr på skap til datteren (2)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer