Smører snegleslim i ansiktet

– Katie gjør alt hun kan for å se fantastisk ut.

SKYR IKKE SLIMET: – En venn av Katie anbefalte henne å bruke snegleslim i ansiktet, og hun er svært fornøyd med resultatet, sier en kilde til magasinet Look om Holmes' nye skjønnhetsregime.  Foto: All Over Press
SKYR IKKE SLIMET: – En venn av Katie anbefalte henne å bruke snegleslim i ansiktet, og hun er svært fornøyd med resultatet, sier en kilde til magasinet Look om Holmes' nye skjønnhetsregime. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Det har vært et tøft år for skuespiller Katie Holmes (34), etter at hun skilte lag fra ektemannen Tom Cruise (50) i juli i fjor.

Som alenemor for datteren Suri (6), har ikke «Dawson's Creek»-stjernen lenger tid til å valfarte til skjønnhetssalonger for å pleie utseendet.

Men som kjent er et plettfritt ytre et must i Hollywood, og Katie eksperimenterer derfor med suksessoppskrifter på badet hjemme.

– En venn av Katie anbefalte henne å bruke snegleslim i ansiktet, og hun er svært fornøyd, sier en kilde til magasinet Look.

Snegleekstrakt finnes i enkelte kremer fra Sør-Amerika og Sør-Korea, og brukes for å glatte ut rynker og gi huden glød.

Katies Broadway-stykke «Dead Accounts» ble nylig tatt av plakaten syv uker før planen, grunnet dårlig billettsalg. Nedturen har trolig ført til at 34-åringen er enda mer opptatt av å se bra ut for å kunne sikre seg nye roller. 

– Katie gjør alt hun kan for å se fantastisk ut til auditions, for å øke sjansen for å lande drømmerollen, sier kilden.

Etter å lenge ha viet mye tid til privatlivet, har Katie mye å ta igjen på karrièrefronten.

– Hun vet at hun er nødt til å relansere seg selv helt på nytt, sier kilden.

LES OGSÅ: Brukte 70.000 kr på skap til datteren (2)