Smører seg inn med sitt eget blod

Kim Kardashian sjokkerte fans med bilder fra ny vampyr-behandling.

VAMPYR-BEHANDLING: For å unngå rynker har Kim Kardashian smurt seg inn med sitt eget blod under en såkalt vampyr-behandling. Hun la selv ut bilder på Instagram.  Foto: Instagram
VAMPYR-BEHANDLING: For å unngå rynker har Kim Kardashian smurt seg inn med sitt eget blod under en såkalt vampyr-behandling. Hun la selv ut bilder på Instagram. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) er kjent for sitt flotte ungdommelige utseende og sexy kropp. Nå har også hennes yngre søstre Kendall (17) og Kylie (15) entret rampelyset og presset er nå på Kim for å forsvare sin posisjon som en av Amerikas vakreste kjendiser. 

Kardashian har vært åpen om sine Botox-behandlinger, og nå har 32-åringen tatt skrittet videre for å bevare utseende.

Kim sjokkerte fansen på Instagram da hun søndag kveld la ut et bilde der ansiktet er dekket av blod. Men Kardashian var ikke skadet, og var raskt ute med å betrygge fansen. Bildet viser nemlig bare resultatet av den siste skjønnhetstrenden Kim har prøvd, nemlig såkalt «Vampire Facelift» eller «vampyr ansiktsløft». 

Som navnet tilsier er det selvsagt en blodig behandling, der pasienten får celleforsterket blodplasma, tatt fra sitt eget ansikt, massert inn i huden. Dette skal gi et forynget utseende og hindre aldringstegn.   

Kanskje virker behandlingen, for Kim smiler på bildene der hun blant annet poserer med bestevennen Jonathan Cheban. 

- Etter det fikk hun gjort noe som kalles needling, der de prikker deg i ansiktet med nåler og lar blodet synke tilbake. Det var utrolig ekkelt, sier en kilde til magasinet InTouch.  

Behandlingen skal ha blitt filmet som en del av TV-serien «Kourtney & Kim Take Miami», og fant sted før Kim ble gravid. 

Utseende er alt i Hollywood, og vampyr ansiktsløft er bare én i en rekke uvanlige behandlinger kjendisene prøver for å bevare utseende. Katie Holmes dropper blod, men smører snegleslim i ansiktet for å unnga rynker. Mens eks-mannen Tom Cruise vasker ansiktet med fugleavføring.  
LES OGSÅ: Er forholdet i fare?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer