GÅR AMOK: I videoen smører Sienna Miller kroppen full av kublod. Foto: All Over Press
GÅR AMOK: I videoen smører Sienna Miller kroppen full av kublod. Foto: All Over PressVis mer

Smører seg inn med kublod

Sienna Miller sjokkerer i ny musikkvideo.

SEHER.NO: "The Edge of Love"-stjernen Sienna Miller (26) er med i den noe frastøtende musikkvideoen til det britiske indie-rock-bandet "The Hours". I videoen - til låta "See The Light" - smører hun på seg kublod, skriver FemaleFirst.

I videoen dukker Sienna opp i bisarre scener, som begynner ved at hun har på seg en sykehusuniform - og at hun ser mildt sagt stresset ut mens hun forsøker å finne veien ut av en klesbutikk.

Senere vandrer 26-åringen inn i et rom fylt av dryppende kukadavre. Dermed begynner hun, ifølge nettstedet, å smøre blod på kroppen, før hun sier: "Døden føles som det tryggeste stedet for meg nå".

- Det er en sang om kamp, avhengighet, frykt og mørket. Og videoen bringer akkurat det til live, sangen og filmen har et perfekt samspill, sier bandets frontmann, Ant Glenn.

Tidligere denne måneden ble Sienna Miller kåret til en av tidenes 25 mest sexy kvinner av nettstedet GQ.com. Senere ble det kjent at hun har forelsket seg i et norsk klesmerke - nemlig Sanaz Shiraz.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Unnskyld for dette, Sienna!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.