Tom Stiansen:

Smittet rett før OL

Like før avreise til Kina for å dekke OL, ble den tidligere toppalpinisten coronasmittet.

SMITTET: Programleder Tom Stiansen er coronasmittet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
SMITTET: Programleder Tom Stiansen er coronasmittet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

Coronaviruset preger oss fortsatt og flere opplever å bli smittet. Av norske kjendiser hittil i år har blant andre Tone Damli (33), Bjarne Brøndbo (57) og Bård Tufte Johansen (52) opplevd å bli smittet.

Nå har også tidligere verdensmester i slalåm og «71 grader Nord»-programleder Tom Stiansen (51) blitt coronasmittet, til tross for en tredje vaksinedose. Det avslørte han i «Morgenklubben» på Radio Norge.

Overfor Se og Hør bekrefter den tidligere slalåmstjernen at han først ble klar over at han var coronasmittet etter at han tok en selvtest lørdag.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

Hell i uhell

I en e-post til Se og Hør skriver Stiansen at han ikke vet hvordan han ble smittet, men at begge sønnene også har fått corona.

Heldigvis er det snakk om milde symptomer.

- Bruker tiden på Zoom-møter og rydder litt, svarer Stiansen på hva han bruker isolasjonstiden på.

Programlederen har fortsatt det gode humøret i behold, og er glad for at han er ferdig med isolasjonen til han reiser til Kina for å dekke OL om to uker.

TIL BEJING: Kenneth Fredheim, Line Andersen og Tom Stiansen dekker alpint-sendingene til Discovery under OL i Beijing. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
TIL BEJING: Kenneth Fredheim, Line Andersen og Tom Stiansen dekker alpint-sendingene til Discovery under OL i Beijing. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer

Sammen med programleder Line Andersen (48) og kommentator Kenneth Fredheim (56) skal Stiansen dekke alpint under OL som ekspertkommentator.

- Egentlig er det vel bra å være ferdig med coronaen for denne gang, skriver Stiansen til Se og Hør.

SMITTET: Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach, fikk coronavirus da han var på helgetur til Polen. Video: Rød Løper / Privat Vis mer

Fra slalåmbakken til reality-TV

Slalåmtalentet gikk på toppidrettsgymnaset NTG Bærum, og gikk i samme klasse som blant annet alpinstjerne Lasse Kjus (50). I løpet av to år var de begge på landslaget.

Etter å ha lagt opp som alpinist ble Stiansen programleder for« 71 grader Nord» i 2006, og senere også for «71 grader Nord- Norges tøffeste kjendis».

TREND: Denne TikTok-trenden skaper reaksjoner. Leger og eksperter er nå redde for at den skal øke skepsisen til coronavaksinene. Video og reporter: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Musikk: Epidemicsound. Vis mer

I fjor debuterte den tidligere toppalpinisten som OL-programleder under OL i Tokyo, men på grunn av pandemien måtte OL-dekningen gjøres fra Discoverys lokaler i Oslo.

- Det er et herlig solid team, og det er veldig spennende å jobbe med sport. Jeg er veldig ydmyk av å få den muligheten gjennom Discovery, sa Stiansen til Dagbladet den gang.

LES OGSÅ: «Hver gang vi møtes»: Derfor opptrådte hun ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer