Jorun Stiansen:

Smittet: - Jeg var redd for det

Artisten har testet positivt for corona.

TESTET POSITIVT: Jorun Stiansen begynte å føle seg dårlig søndag. Mandag testet hun positivt på corona. Foto: Privat
TESTET POSITIVT: Jorun Stiansen begynte å føle seg dårlig søndag. Mandag testet hun positivt på corona. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sykefraværet er for tiden enormt som følge av coronasmitte, også i kjendisverdenen melder stadig flere om sykdom. Nå er det den tidligere «Idol»-vinneren Jorun Stiansen (38) som meddeler at hun har blitt smittet.

Samtidig tar hun seg tid til å ønske andre som er syke god bedring. Det kommer frem i et innlegg på Instagram.

«Nå skal kroppen få hvile noen dager. Da er det konge at jeg kan trene hodet og pusten. God bedring til alle mine med-syke-covid-kamerater», skriver Stiansen i innlegget.

Overfor Se og Hør bekrefter artisten at hun har fått corona:

- Jeg merket søndag kveld at det verket veldig i ryggen og hodet. Og da jeg våknet i dag, etter en himla dårlig natts søvn, tok jeg en test med én gang jeg sto opp som viste seg å være positiv. Jeg var redd for det.

SYK: Jorun Stiansen forteller at hun merket at det verket veldig i ryggen og hodet i går kveld. I dag tok hun en test som var positiv. Foto: Privat
SYK: Jorun Stiansen forteller at hun merket at det verket veldig i ryggen og hodet i går kveld. I dag tok hun en test som var positiv. Foto: Privat Vis mer

- Vært veldig redd

38-åringen har ikke vært coronasmittet før, så dette er med andre ord første gang Stiansen opplever dette.

- Jeg har levd utrolig varsomt disse to årene og egentlig vært veldig redd for å bli smittet. Jeg har familie i risikogruppen og takk gud så har jeg ikke vært i Vennesla hos de nå rett før jeg ble syk, fortsetter hun.

LEVD VARSOMT: Jorun Stiansen er ærlig om at hun egentlig har vært veldig redd for å bli smittet. Foto: Privat
LEVD VARSOMT: Jorun Stiansen er ærlig om at hun egentlig har vært veldig redd for å bli smittet. Foto: Privat Vis mer

38-åringen legger til at nå som hun har testet positivt, føles det greit å bare bli ferdig med det.

På spørsmål om hvordan hun har det, svarer Stiansen:

- Jeg er heldigvis vaksinert og formen er ikke så altfor dårlig. Det verker veldig i halsen, har vondt i hodet og det verker i muskulaturen, samt at jeg har feber. Smak og luktesans har jeg ennå så jeg håper det ikke blir verre enn dette.

FLØRT: Kristian Stenseng forteller om flørten han hadde med Jorun Stiansen under «Idol». Vis mer

Stiansen innrømmer at hun får «helt hetta» av å lese om folk som er lenge dårlige, også etter de er friskmeldt.

- Så her skal det bare konses på meg selv, konstaterer artisten.

Varme i kommentarfeltet

Etter at Stiansen la ut Instagram-innlegget har hun fått enormt med varme og støtte i kommentarfeltet. Det setter hun pris på:

- Folk er så fine, gode og varme. Det føles så herlig å få så mange tanker og meldinger tilsendt. Jeg blir helt rørt.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

Blant de som har kommentert er TV-profilene og tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi (29).

«Bli fort frisk, og gjør deg klar til TUR!» skriver Vita, mens søsteren skriver:

«Gratulerer, endelig! Nå blir det frihet og tur så fort du er frisk».

VENNINNETUR: Jorun Stiansen gleder seg til tur på fjellet med Mashadi-søstrene, og er derfor litt glad for at coronasmitten kom nå og ikke om noen uker. Foto: Tore Skaar / Se og Hør.
VENNINNETUR: Jorun Stiansen gleder seg til tur på fjellet med Mashadi-søstrene, og er derfor litt glad for at coronasmitten kom nå og ikke om noen uker. Foto: Tore Skaar / Se og Hør. Vis mer

- Blir farlig med oss tre

Stiansen forteller videre at de tre venninnene snart skal på tur sammen til Hemsedal om bare noen få uker. Til tross for at det selvfølgelig er kjedelig å bli syk, er hun likevel glad for at det kom nå:

- Jeg er så glad jeg ble syk nå og ikke rett før vi skulle dra. Så bare jeg kan få blitt frisk så skal jeg love deg at det blir farlig med oss tre på afterski, sier den tidligere «Idol»-vinneren humoristisk til Se og Hør.

SMITTET: Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach, fikk coronavirus da han var på helgetur til Polen. Video: Rød Løper / Privat Vis mer

LES OGSÅ: - Vi skal ikke gifte oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer