Rita Wilson og Tom Hanks:

Smittet av stjernens kone

- En bisarr følelse å ha testet positivt.

SMITTET VIDERE: Både Tom Hanks og Rita Wilson har fått coronaviruset. Nå har sistnevnte smittet en annen. Foto: NTB Scanpix
SMITTET VIDERE: Både Tom Hanks og Rita Wilson har fått coronaviruset. Nå har sistnevnte smittet en annen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne stjerneparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) avsløre i sosiale medier at de begge hadde testet positivt for coronaviruset i Australia.

Viruset sprer seg som kjent hyppig rundt om i verden, og nå viser det seg at også stjerneparet har ført smitten videre, det skriver en rekke utenlandske medier.

Ifølge The Daily Telegraph har underholdningsredaktør og tv-personlighet Richard Wilkins (65) nå testet positivt på viruset etter et møte med Tom Hanks' kone. 65-åringen skal ikke ha hatt noen symptomer, men ble testet etter å ha tilbrakt tid sammen med Wilson.

På Twitter skriver Wilkins at hele situasjonen føles rar.

«Hei … Oppriktig tusen takk for alle meldingene, jeg setter stor pris på det. Det er faktisk en bisarr følelse å ha testet positivt på dette som vi alle har snakket om. Jeg har ingen symptomer i det hele tatt. Takk igjen. Kjærlighet til alle fra RW», skriver han.

Oppdatering

Hanks og Wilson er i utgangspunktet i Australia for å spille inn en film om livet til Elvis Presley - der Hanks har rollen som Presley's manager, Tom Parker, ifølge avisa New York Times.

Forrige uke delte de en oppdatering med fansen etter at det ble kjent at de hadde fått coronaviruset.

«Hei, folkens. Rita og jeg vil takke alle her Down Under (Australia, journ.anm.), som tar så godt vare på oss. Vi har Covid-19 og er i isolasjon så vi ikke sprer det til noen andre», åpnet Hanks innlegget med, og la til at det finnes flere folk som kan få store konsekvenser av å bli smittet av det.

Videre oppfordret skuespilleren alle til å følge rådene som blir gitt.

«Vi tar en dag om gangen. Det er ting vi alle kan gjøre for å komme gjennom dette ved å følge rådene fra eksperter, og ta vare på oss selv og hverandre. Husk at til tross for de aktuelle hendelsene, er det ingen som gråter i baseball».

SYNGER OM VIRUSET: Norges Eurovision-finalist Ulrikke Brandstorp ser det lyse i hverdagen, som for tiden og i likhet med andre nordmenn er preget av coronaviruset COVID-19. Video: Instagram / @Ulrikkeofficial Vis mer

LES OGSÅ: Prinsessens skole stenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer