Jørgine Massa Vasstrand:

Smittet av skabb

Familien Vasstrand har slitt med skabb siden i vår.

SMITTET: Familien har slitt med skabb siden i vår. Her er Jørgine sammen med mora Trude og brødrene Emil, Silas og Noah. Foto: NTB Scanpix / NTB
SMITTET: Familien har slitt med skabb siden i vår. Her er Jørgine sammen med mora Trude og brødrene Emil, Silas og Noah. Foto: NTB Scanpix / NTB Vis mer
Publisert

I serien «Funkyfam» på TV 2 får tv-seerne et innblikk i familien til treningsinfluenser Jørgine Massa Vasstrand (30) - blant annet bestående av brødrene Silas (23), Emil (23), Noah (18) og mora Trude (56) - samt ektemannen Morten Sundli (30).

Familien har blitt svært populær, og nå skriver TV 2 at hele familien har vært smittet av skabb. Til kanalen sier familien at de har kjempet mot de små, kløende krypene helt siden mars.

SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

De forklarer at de har slitt med å finne en behandling som har fungert. De gikk gjennom behandling, men så kom skabben tilbake.

- Det er virkelig hårreisende, og det er jo ikke til å tro at det er sant. Da vi skjønte at det var skabb, så gikk vi på apoteket for å kjøpe en behandling som ikke fungerer, forteller Vasstrand til TV 2.

Til slutt måtte familien bestille medisin på internett - fra Sverige. Nå har ikke familien klødd på en stund, og håper at skabben er borte for godt.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Jørgine Massa Vasstrand til denne saken, foreløpig uten å lykkes.

LØGNDETEKTOR: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ble revet med da hun arrangerte løgndetektortest for familien sin under innspillingen av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Tabu

I et innlegg på bloggen skriver Massa Vasstrand at familien er glad for at de valgte å stå frem med skabb-marerittet, selv om det er mye skam forbundet med skabb.

«Skabb er tabu, det er ekkelt, og gir utelukkende dårlige assosiasjoner, men til tross for hva mange tenker, inkludert meg selv for et år siden, er skabb noe absolutt alle kan få. OG det er langt mer vanlig enn man tror. Det vet vi nå», skriver hun.

Videre skriver influenseren at det startet med at broren Emil først begynte å klø - noe som etter hvert viste seg å være grunnet skabb.

30-åringen skriver avslutningsvis at marerittet nå heldigvis er over.

TÅREVÅTT: I TV-serien «Funkyfam» får vi blant annet en innblikk i hvordan Jørgine Massa Vasstrand tilsynelatende har hatt et dårlig forhold med faren sin. Nå skal de lage kokebok sammen, og da blir hun tvunget til dra frem gamle minner. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

«Helt til slutt. Vi er kvitt det. Både alle som hadde det og de av oss som trodde vi hadde det, men fy fader for en helvetes prosess», skriver Massa Vasstrand i innlegget.

LES OGSÅ: På date med ny modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer