Kevin Vågenes:

Smittet: - Veldig lei meg

Kevin Vågenes har testet positivt for covid-19.

SMITTET: Kevin Vågenes er smittet av coronaviruset. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMITTET: Kevin Vågenes er smittet av coronaviruset. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Komiker og skuespiller Kevin Vågenes (35) har testet positivt for coronaviruset. Det opplyser produsent i Seefood TV, Aleksander Herresthal, i en pressemelding mandag ettermiddag.

Premieren på soloshowet «Singel i Parterapi» - som skulle hatt premiere på Ole Bull Scene i Bergen på onsdag - blir dermed utsatt.

- Veldig lei meg for å måtte utsette premieren. Har milde symptomer, og er veldig glad for at jeg har tatt tredje vaksinedose, skriver Vågenes i en SMS til Dagbladet.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

Han legger til:

- Nå blir det isolasjon denne uken, og så kommer jeg sterkt tilbake. Gleder meg til å komme i gang med showet i Bergen, forteller 35-åringen.

Den nye premieredatoen blir onsdag 26. januar, bekrefter teatersjef ved Ole Bull Scene, Sølvi Rolland.

Kroken på døren

Vågenes tok «hele» Norge med storm med humorserien «Parterapi» i 2017. Nesten én million normenn så serien i 2018, ifølge NRK.

Tre år senere, i september 2020, avslørte imidlertid skuespilleren at det ikke kommer flere episoder av serien.

SMITTET: Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach, fikk coronavirus da han var på helgetur til Polen. Video: Rød Løper / Privat Vis mer

«Det er vemodig å si at denne sesongen av «Parterapi» blir den siste, men vi har hele tiden ønsket å runde av mens vi selv fortsatt synes det er gøy», skrev Vågenes på Instagram på gang og takket alle som hadde sett serien.

Soloshow

Til tross for at det var kroken på døren for NRKs «Parterapi», tok skuespilleren med seg karakterene fra den folkekjære serien til soloshowet «Singel i Parterapi».

- Det har vært utrolig gøy å lage noe som så mange har fått et forhold til. Det føles riktig å avslutte med sesongen som er ute nå. Nå venter nye prosjekter, sa Vågenes til Dagbladet.

«Singel i Parterapi» hadde premiere på Latter høsten 2020. Nå vil 35-åringen innta scenen på nytt så snart han er frisk.

LES OGSÅ: Testet positivt:- Maks uflaks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer