«Farmen»-deltaker fikk corona:

Smittet: - Sinnsyke smerter

Tina Teien følte seg bare verre og verre, og fredag testet hun positivt for viruset.

BLE SVÆRT SYK: Tina Teien (helt til høyre) har blitt coronasyk. Hun legger ikke skjul på at de siste dagene har vært tunge. Foto / Espen Solli / TV 2
BLE SVÆRT SYK: Tina Teien (helt til høyre) har blitt coronasyk. Hun legger ikke skjul på at de siste dagene har vært tunge. Foto / Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

I slutten av september ga en gråtende Tina Teien (38) beskjed til de andre «Farmen»-deltakerne at hun trakk seg fra programmet.

Det gjorde hun etter bare halvannen uke på skjermen, der hun har fått mye tv-tid - spesielt for den litt ampre stemningen mellom henne og Sulekha Geele (36).

Nå er «Farmen» for lengst et tilbakelagt kapittel for 38-åringen. Ifølge Teien, skulle hun denne uken ta del i en helt annen TV-produksjon, et program hun ikke vil avsløre hva dreier seg om.

Men etter å ha testet positivt på coronaviruset fredag i forrige uke - gikk det nye prosjektet «fløyten».

- Tenkte det var etterdønninger

Sykdomsmarerittet startet onsdag i forrige uke, en dag hun skulle møte to andre deltakere, Anette Svendsen (40) og Grethe Enlid (50) i Oslo.

- Jeg våknet opp onsdag morgen med vondt i halsen. Jeg har akkurat vært forkjølet og testet meg - så jeg tenkte bare at det var etterdønninger etter det. Så jeg tok bare to paracet og dro ned til byen og var sammen med dem hele dagen, forteller hun til Se og Hør.

Utover ettermiddagen merket hun at hun ble mer og mer sliten. Derfor dro hun også hjem så tidlig som klokken 21. Dagen etter testet hun seg med både hjemmetest og test på den ordinære måten - og begge testene viste at hun er coronasyk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.