«Farmen»-deltaker fikk corona:

Smittet: - Sinnsyke smerter

Tina Teien følte seg bare verre og verre, og fredag testet hun positivt for viruset.

BLE SVÆRT SYK: Tina Teien (helt til høyre) har blitt coronasyk. Hun legger ikke skjul på at de siste dagene har vært tunge. Foto / Espen Solli / TV 2
BLE SVÆRT SYK: Tina Teien (helt til høyre) har blitt coronasyk. Hun legger ikke skjul på at de siste dagene har vært tunge. Foto / Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

I slutten av september ga en gråtende Tina Teien (38) beskjed til de andre «Farmen»-deltakerne at hun trakk seg fra programmet.

Det gjorde hun etter bare halvannen uke på skjermen, der hun har fått mye tv-tid - spesielt for den litt ampre stemningen mellom henne og Sulekha Geele (36).

Nå er «Farmen» for lengst et tilbakelagt kapittel for 38-åringen. Ifølge Teien, skulle hun denne uken ta del i en helt annen TV-produksjon, et program hun ikke vil avsløre hva dreier seg om.

Men etter å ha testet positivt på coronaviruset fredag i forrige uke - gikk det nye prosjektet «fløyten».

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Nå forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Tenkte det var etterdønninger

Sykdomsmarerittet startet onsdag i forrige uke, en dag hun skulle møte to andre deltakere, Anette Svendsen (40) og Grethe Enlid (50) i Oslo.

- Jeg våknet opp onsdag morgen med vondt i halsen. Jeg har akkurat vært forkjølet og testet meg - så jeg tenkte bare at det var etterdønninger etter det. Så jeg tok bare to paracet og dro ned til byen og var sammen med dem hele dagen, forteller hun til Se og Hør.

HJEMME IGJEN: Tina Teien er hjemme igjen fra «Farmen». Men akkurat nå er ikke alt bra på privaten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
HJEMME IGJEN: Tina Teien er hjemme igjen fra «Farmen». Men akkurat nå er ikke alt bra på privaten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Utover ettermiddagen merket hun at hun ble mer og mer sliten. Derfor dro hun også hjem så tidlig som klokken 21. Dagen etter testet hun seg med både hjemmetest og test på den ordinære måten - og begge testene viste at hun er coronasyk.

Selv aner ikke Teien hvordan hun har blitt smittet av viruset.

REGELBRUDD: Vi har gjennom årene hatt flere tilfeller av regelbrudd inne på «Farmen». Nå har også juks i årets sesong blitt avslørt. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Føler seg helt utslitt

Dagene etterpå har vært mildt sagt tunge.

- De første dagene var jeg veldig redd. Det er et virus man har lest om og forsøkt å unngå i ett og et halvt år, så det var ekkelt å få konstatert det. Jeg har ikke følt meg dødssyk, men det som er ekkelt er at man ikke helt vet hvor syk man blir. Frykten er det ekleste.

Hun fortsetter:

- De første dagene hadde jeg høy feber, over 39. Med en vanlig influensa blir man liksom bedre og bedre, men dette startet med vondt i halsen før feberen kom. Jeg var kvalm og svimmel. Etterpå mistet jeg luktesans, mens smakssansen forsvant etter det. Det forandrer seg hele tiden, og nå er jeg bare helt utslitt, bedyrer Teien.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

- Har så vondt

Det er imidlertid langt fra de eneste plagene «Farmen»-deltakeren har slitt med.

- Av en eller annen merkelig grunn har jeg sinnssyke smerter bak øynene, men jeg har sett at andre med corona også sliter med det. Jeg har så vondt.

38-åringen har bare tatt en vaksinedose - av typen Moderna.

- Jeg har ikke fått somlet meg til å ta mer enn én. Men jeg er veldig glad for at jeg har den ene da, jeg tenker med skrekk og gru på hvordan det hadde vært om jeg ikke hadde tatt den, forteller Tina Teien til Se og Hør.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Hun lever hjemme sammen med sønnen sin, som tester seg hver dag - men som foreløpig ikke er smittet av viruset. De to deltakerne Teien var sammen med forrige onsdag har også testet negativt.

LES OGSÅ: Om «Farmen»-oppholdet: - Reddet forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer