Thammy Dias:

Smittet: - Jeg var i sjokktilstand

Realitydeltakeren avslører at hun har blitt smittet av coronaviruset.

SMITTET: Realitydeltakeren Thammy Dias meddeler at hun har blitt smittet av coronaviruset på bloggen sin. Foto: TV 2
SMITTET: Realitydeltakeren Thammy Dias meddeler at hun har blitt smittet av coronaviruset på bloggen sin. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronaviruset har rammet flere hundretusener av mennesker og har ført til strenge tiltak og retningslinjer fra myndighetene. Fredag ettermiddag er det over 6800 mennesker som har påvist smitte, og 160 mennesker har mistet livet her til lands.

En som nå meddeler at hun har blitt smittet av coronaviruset er «Love Island»-deltakeren Thammy Dias (29).

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Følte seg svak og utmattet

I et innlegg på bloggen sin delt fredag, skriver 29-åringen at hun fikk svar om at testen var positiv i går. Videre skriver realitydeltakeren at hun først ble syk etter at hun kom hjem fra Argentina, hvor innspillingen av «Love Island» fant sted.

Da hun kom til Norge, dro hun til legen og fikk beskjed om at hun hadde bihulebetennelse. Dias beskriver at hun var syk av og på frem til for to uker siden, da hun ble betraktelig dårligere. Da hun ringte coronatelefonen ble hun henvist til en klinikk i Oslo, men ble ikke testet.

KJÆRESTER: Thammy Dias og Nathan Kahungu røk ut i finaleuken av «Love Island», men etter reality-deltakelsen har ting skutt fart. Video: Rød Løper/TV 2 sumo Vis mer

«Jeg hadde feber, smerter i kroppen, tungpust, intense smerter i hodet som aldri går vekk, kvalme og følte meg svak og ekstremt utmattet», skriver hun.

Siden hun har astma og angst, skriver Dias på bloggen sin at hun var svært bekymret for om det kunne være corona.

Det var først under andre legebesøk at hun fikk tatt en coronatest som altså viste seg å være positiv.

Se dette innlegget på Instagram

🤧😷

Et innlegg delt av Thammy D (@thammy.d)

Overfor Se og Hør forteller «Love Island»-profilen at hun ligger rett ut med intens hodepine. Den positive testen vippet henne helt av pinnen.

- Jeg var i sjokktilstand og visste ikke helt hva jeg skulle si. Så jeg fikk bare sjokk og klarte ikke å høre noe annet enn at den var positiv.

Dias legger ikke skjul på at smitten har gjort henne veldig stresset, men hun prøver å forholde seg rolig.

- Jeg har en fantastisk mamma og pappa som ringer meg hver dag, og de prøver å roe meg ned og snakke om noe annet, fortsetter hun.

REAGERER: Etter at Mie og Ali kom hjem fra «Love Island», har det blitt litt overrasket over de andre deltagerne. Vis mer

Fant kjærligheten

Som tidligere nevnt var Thammy Dias å se i realityprogrammet «Love Island», som rullet over tv-skjermene tidligere i år. Til tross for at hun ikke stakk av med seieren, fant hun kjærligheten med Nate Kahungu (23) inne i villaen.

Da Se og Hør møtte duoen rett etter hjemreise, kunne de bekrefte at de har blitt kjærester.

Paret hadde da snakket med hverandres foreldre over FaceTime.

- Mamma elsker henne, så «I'm good». Det var det eneste jeg trengte, sa Kahungu om kjæresten.

Det samme gjaldt for Dias, som ble møtt med overlykkelige foreldre og gråt da de ringte dem på FaceTime.

- Så vi ble kjærester, sa hun da.

THROWBACK: Det er med blandede reaksjoner Thammy Dias og Nathan Kahungu fra «Love Island» får se seg selv på TV for første gang. Video: Rød Løper/TV 2 sumo Vis mer

Nylig ble de to turtelduene også samboere i Dias leilighet i Oslo. Som følge av at hun nå er coronasmittet, er samboeren satt i karantene.

- Han bor i stuen, mens jeg bor inne på soverommet. Det er kjipt, men jeg kan ikke være i nærheten av noen fordi jeg har det. Så det får bare være sånn, forteller Dias til Se og Hør.

LES OGSÅ: Fikk over 200 date-forespørsler etter «Love Island»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer