Marna Haugen:

Smittet - isoleres på hybel uten kjøkken

Bloggeren og «Torpet Kjendis»-profilen er koronasmittet.

SMITTET: Marna Haugen forteller at hun er coronasmittet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMITTET: Marna Haugen forteller at hun er coronasmittet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nysingle bloggeren Marna Haugen (40) stiller seg i rekken av flere kjente profiler som har blitt smittet av corona den siste tiden. Blant annet har Tone Damli (33), Kevin Vågenes (35) og Tom Stiansen (51) rukket å bli koronasmittet i 2022.

For Haugen bar det rett i isolasjon etter å ha fått positivt testsvar på en hjemmetest.

- Jeg tok en hjemmetest på fredag, og en PCR-test på lørdag og fikk svaret på søndag. Men fra fredag har jeg vært isolert, forteller Haugen til Se og Hør.

KORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Isolasjonstiden tilbringer bloggeren i hybelen på Majorstua. Der går hun ti tusen skritt hver dag på en «walking pad», som er en slags tredemølle. Men 40-åringen innrømmer at det også går mye i film og serier.

- Det går veldig mye i «Farmen» og «Torpet», det er kjempeartig, sier Haugen, som for tiden er aktuell med «Torpet Kjendis».

- Det er veldig gøy, for jeg føler at de har «catcha» det veldig sånn som det var. Det er alltid det store spørsmålet da, vil man kjenne igjen sin egen opplevelse?

Avlyst «party»

Da smitten ble oppdaget måtte ukens planer legges på is. Blant annet hadde Haugen sett frem til en premierefeiring av «Torpet kjendis», sammen med de andre «Torpet»-profilene Mia Gundersen (60) og Martine Lunde (25).

- Vi skulle egentlig ha party denne uken her, men det ble jo avlyst. Vi skulle spise middag, drikke champagne og se på oss selv, forteller 40-åringen, som kun har milde symptomer.

AVLYST: Haugen skulle egentlig spise middag med Mia Gundersen og Martine Lunde denne uka. Foto: TV 2
AVLYST: Haugen skulle egentlig spise middag med Mia Gundersen og Martine Lunde denne uka. Foto: TV 2 Vis mer

Men bloggeren gjør flere tiltak for å gjøre isolasjonstiden alt annet enn kjedelig.

- Jeg drev å lette i skapet og fant noe maling, så jeg tenkte jeg skulle male i morgen. Eller i natt kanskje.

Og det er ingen tvil om at Haugen må være i kontakt med sin kreative sider som smittet. Hybelen hun oppholder seg i har nemlig ikke kjøkken.

- I går lagde jeg pizza i en «sandwich toaster», forteller hun.

POAST?: Haugen må improvisere i matveien. Her har hun laget pizza i et toastjern. Foto: privat
POAST?: Haugen må improvisere i matveien. Her har hun laget pizza i et toastjern. Foto: privat Vis mer

Klar for sydenferie

Likevel innrømmer Haugen at hun blir litt gæren av å bare være inne. Samtidig håper hun denne runden med smitte sikrer henne sydenturen som er bestilt.

- Før var jeg redd for å få korona, men det har gått kjempefint. Jeg tenker at det er helt greit at jeg får det nå. Vi skal jo på vinterferie. Vi har bestilt oss sydentur, så da er det faktisk litt større sjanse for at det blir noe av.

LES OGSÅ: Prinsessen overrasker med nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer