Sminketabbe på rød løper

«Mad Men»-stjernen Jon Hamm avslørte sine feminine sider.

SMINKETABBE: Jon Hamm dukket opp på rød løper med noe som kunne se ut som foundation som ikke var helt slik den skulle, da han mandag denne uken var på rød løper-event i Hollywood. Foto: All Over Press
SMINKETABBE: Jon Hamm dukket opp på rød løper med noe som kunne se ut som foundation som ikke var helt slik den skulle, da han mandag denne uken var på rød løper-event i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Det er ikke til å stikke under en stol at dagens mannlige skuespillere er vant med å bruke sminkekosten.

Men det er ikke alltid at sminken gjør slik den skal - det fikk kjekkasen Jon Hamm (41) smertelig erfare da han mandag denne uken var på rød løper i forbindelse med en årlig tilsteldning for TV-bransjen i Hollywood.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

«Mad Men»-stjernen hadde nemlig synlige hvitaktige foundation-flekker i ansiktet, som indikerte at sminken ikke ga den effekten som Hamm og hans sminkør sannsynligvis ønsket.

Jon Hamms kjæreste Jennifer Westveldts var forøvrig ikke å se på rød løper-eventet, og nå det spekuleres det i om paret har gjort det slutt fordi at 41-åringen ikke ønsker å gifte seg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jon Hamm langer ut mot Kim Kardashian 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer