Sminker seg for å føle seg bra

Henrik Mortensen føler at sminke hjelper på selvfølelsen.

<strong>FINALISTENE:</strong> Det gjelder å skille seg ut i "Idol" for å sikre seg å bli stemt videre i talentkonkurransen.  Foto: TV2
FINALISTENE: Det gjelder å skille seg ut i "Idol" for å sikre seg å bli stemt videre i talentkonkurransen. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld under den første finale-sendingen i «Idol» sang Henrik Mortensen (17) at man skal leve som den man er da han fremførte Lady Gagas «Born This Way». Akkurat det er svært viktig for 17-åringen som forteller at han ikke bryr seg om hva andre måtte mene om ham.

- Jeg driter i hva folk ser når de ser på meg, sier han til Seher.no.

Henrik forteller at han pynter seg for seg selv og at det for sin egen del at han bruker sminke.

- Det går på selvfølelsen min. Jeg bruker sminke fordi jeg liker å føle at jeg ser bra ut, og være fornøyd. Det er bare for min egen del.


Finalisten beskriver seg selv om eksotisk og litt rar.

- Jeg er litt annerledes og smårar. Jeg er ikke redd for å prøve nye ting.

Selv om han bryr seg om utseende, er ikke Mortensen blitt mer forfengelig etter at han ble med i Idol og synger for en halv million mennesker hver fredag.

- Nei jeg har ikke blitt mer opptatt av utseende. Jeg går like gjerne i butikken i joggebukse.

Henrik forsikrer om at han riktig storkoser seg på «Idol»-scenen.

- Det er noe jeg elsker å gjøre og noe jeg vil så veldig gjerne. Jeg lar ikke nervene ta overhånd, men fokuserer på alt det artige jeg vil gjøre.  
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke skylde på sykdommen 
Se video her!


[obj:media:10277]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer