Sminkefri Rihanna poserte i strandkanten

Slik ga superstjernen turistene en ekstra spesiell romjulsfeiring...

SEOGHØR.NO: Skjønnheten Rihanna (25) elsker sitt hjemsted Barbados, og benytter enhver anledning til å dra på besøk til familien som bor på den eksotiske karibiske øya.

Denne julen var intet unntak, og 25-åringen storkoste seg i lystig lag med blant andre lillebroren Rajad og moren Monica Barithwaite.

FLOTT: Det er ingen tvil om at Barbados-solen gjør Rihanna godt. Foto: Stella Pictures
FLOTT: Det er ingen tvil om at Barbados-solen gjør Rihanna godt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men innimellom familiehygge ble det også tid til å slikke sol på stranden, og 25-åringen benyttet anledningen til å vise fram sin veldreide kropp i vannkanten. Til ellevill jubel fra turister, såvel lokale, poserte Rihanna i sexy positurer.

Superstjernen var for anledningen helt sminkefri, og nøt de deilige solstrålene.

Men snart pakker Rihanna koffertene og vender snuten nordover igjen. Ifølge Mirror skal «Man Down»-stjernen og modellbestevenninnen Cara Delevingne (21) være hverandres dater til nyttårsfesten Rihanna arrangerer på Jay Zs eksklusive nattklubb 40/40 i New York tirsdag kveld.

BESTEVENNINNER: Cara Delevingne og Rihanna på River Island-event li London i høst. De to har møttes ved flere anledninger, men det er ikke før denne julen at de virkelig er blitt gode venninner. Begge har feiret julehøytiden på Barbados med sine familier. Nyttårsaften er de hverandres date når Rihanna inviterer på fest i New York. Foto: REX/JABPromotions/All Over Press
BESTEVENNINNER: Cara Delevingne og Rihanna på River Island-event li London i høst. De to har møttes ved flere anledninger, men det er ikke før denne julen at de virkelig er blitt gode venninner. Begge har feiret julehøytiden på Barbados med sine familier. Nyttårsaften er de hverandres date når Rihanna inviterer på fest i New York. Foto: REX/JABPromotions/All Over Press Vis mer

Ifølge en kilde nettstedet har snakket med har de to blitt gode venninner i rekordfart, etter at de møttes under julehøytiden på nettopp Barbados. Også Caras eldre søster Poppy var med til Barbados.

LES OGSÅ: Rihanna ble bedt om å forlate moské