Alexandra Kakurina:

Smilte på seg ødelagte stemmebånd

Alexandra Kakurina måtte legge seg under kniven. 

SMIL TIL BESVÆR: Alexandra Kakurina fikk problemer med stemmen etter at hun bestemte seg for å smile mer. Her er hun sammen med kjæresten Glenn Jørgen Sandaker. Foto: Tor Lindseth
SMIL TIL BESVÆR: Alexandra Kakurina fikk problemer med stemmen etter at hun bestemte seg for å smile mer. Her er hun sammen med kjæresten Glenn Jørgen Sandaker. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Alexandra Kakurina (33) har gjort suksess som en av trenerne i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Men livet på parketten er ikke bare en dans på roser.

Nå avslører TV-profilen at hun har måttet lære seg å snakke helt på nytt, fordi hun ble for opptatt av å smile på dansegulvet.

- Da jeg kom til Norge fra Russland i 2004, syntes folk at jeg så sur eller streng ut. Det passer dårlig som dansetrener, hvor jeg skal få elevene engasjert, og jeg har vært opptatt av å være ekstra blid. Logopeden min sier at jeg har overanstrengt stemmen ved å snakke smilende med lys stemme, sier hun til Her og Nå.

Alexandra begynte for alvor å merke problemene da hun i fjor konkurrerte sammen med TV-profilen Alex Rosén (48) i «Skal vi danse».

- Når jeg smiler, går stemmen min automatisk opp, uten at jeg er klar over det. Årsaken til ødelagte stemmebånd er at jeg snakker mye hver dag, i stor sal til en stor gruppe, mange timer i strekk, sier hun til ukebladet Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

DANSEPARTNERE: Det var under fjorårets «Skal vi danse»-sesong Alexandra mistet stemmer. Her danser hun sammen med Alex Rosen. Foto: NTB scanpix
DANSEPARTNERE: Det var under fjorårets «Skal vi danse»-sesong Alexandra mistet stemmer. Her danser hun sammen med Alex Rosen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I en av episodene gikk det så langt at hun mistet stemmen fullstendig. Det resulterte i at hun måtte operere for å fikse stemmebåndet. Operasjonen gikk heldigvis bra for Alexandra.

Fant kjærligheten

En viktig støtte i den tøffe tiden har vært kjæresten og «Skal vi danse»-kollega Glenn Jørgen Sandaker (32).

Hver lørdag under «Skal vi danse»-sesongene er de to konkurrenter på dansegulvet, men privat er det en helt annen dans.

I 2009 var vennskapet blitt så nært at de to valgte å ta steget ut og bli kjærester. I 2011 avslørte de profilerte danserne for første gang sin kjærlighet overfor Se og Hør.

- Det var kanskje en litt glidende overgang ettersom vi kjente hverandre veldig godt allerede, sa Glenn Jørgen dengang til bladet.

- Glenn Jørgen er jo verdens snilleste mann, sa Alexandra.

- Vi valgte å ikke å snakke om det i pressen. Jeg synes ikke det er noe å snakke om. Det er vår greie, og jeg er ikke så veldig glad i å snakke om privatlivet mitt, men jeg har det veldig bra, sa Alexandra til Seher.no.

Og ifølge «Skal vi danse»-kjendisen, vil paret fortsette å holde en lav profil i forhold til sitt kjærlighetsliv.

- Nå er det ute, og det blir ikke mer. Nå har vi sagt det, og sånn er det bare.

LES OGSÅ: Matt Damon bekrefter Clooneys tvillinglykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer