Smilte på fest timer etter arrestasjonen

Fredag ble Reese Witherspoon arrestert. Søndag kveld strålte hun på filmpremiere.

SEOGHØR.NO: Reese Witherspoon (37) er en av de få skuespillerne i Hollywood som lenge har beholdt et nærmest plettfritt rykte, men alt det forandret seg da hun fredag kveld ble arrestert sammen med ektemannen Jim Toth (42) i Atlanta.  

Toth ble arrestert for fyllekjøring. Witherspoon skal også ha blitt lagt i jern da hun protesterte mot arrestasjonen og ikke fulgt politiets ordre. 

Reeses ektemann skal ha hevdet at han kun hadde drukket én drink, men blodprøver skal ha vist at han hadde en promille på 0,139. Den lovlige grensen i Atlanta er 0,08.

Han er siktet for fyllekjøring, mens Reese er siktet for å ha forstyrret en politimann i hans arbeid.

Politibildet som er frigitt etter arrestasjonen viser en tydelig fortvilet Reese, men kun timer senere var sorgene glemt da 37-åringen kastet glans over premieren av sin siste film «Mud».  

Witherspoon smilte og skrev autografer til fremmøtte fans på filmpremieren søndag kveld. Hun så ut til å ha glemt skandalen da hun poserte foran et titalls fotografer i en kort, sort kjole. 

Bloggeren Perez Hilton skriver at pressen nærmest gikk av skaftet da Reese dukket opp på den røde løperen. Witherspoon så ut til å være i godt humør, men nektet å svare på spørsmål fra journalistene. 

-  Reese troppet opp målbevisst på den røde løperen (uten fengselsklær), og poserte ved siden av filmkollega Matthew McConaughey i helsort antrekk og hilste på fotografene, men svarte ikke på spørsmål, skriver nettsiden. 

Tidligere samme dag unnskyldte Witherspoon sin oppførsel i en pressemelding. 

- Av respekt for den pågående saken, kan jeg ikke kommentere om alt som blir skrevet om meg nå. Men jeg hadde en drink for mye og er veldig flau over det jeg sa. Det var en skummel situasjon og jeg var redd for ektemannen min, men det er ingen unnskyldning.

- Jeg var respektløs overfor politimannen som gjorde jobben sin. Jeg har bare respekt for politiet og er veldig lei meg for oppførselen min, sier hun ifølge TMZ.
LES OGSÅ: Slik så Reese ut etter arrestasjonen