Smilte for barnas skyld

Denise Richards smilte til fotografen da hun hentet barna hos skandale-eksen. Charlie Sheen kastet egg!

SMILER: Denise har hentet ungene hos eks-mannen og er glad det er lenge til neste gang han får se dem. Foto: All Over Press
SMILER: Denise har hentet ungene hos eks-mannen og er glad det er lenge til neste gang han får se dem. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skilsmissen mellom Bond-babe Denise Richards (35) og Charlie Sheen (40) er blant Hollywoods bitreste og meste skandaløse.


"Spin City"-stjernen fikk ikke møte sine barn etter *Denise' beskyldninger om at  han hadde oppført seg voldelig og truende, var avhengig av narkotika, porno og gambling og var utro med horer. Nå får Charlie lov til å møte døtrene Sam (2) og Lola (1) - så lenge han ikke er alene med dem.


Sam og Lola koste seg hjemme hos bestefar, selveste "Presidenten" Martin Sheen (65), som gledet seg stort over å se sine kjære barnebarn. Skandale-Charlie så derimot ut til å være mest opptatt av å ta seg en sigarett - helt til han så fotografene. Da klikket han fullstendig. Skuespilleren hentet en kartong med egg fra kjøleskapet og kylte dem ut porten. 


Denise, som har funnet kjærligheten igjen med Bon Jovi-gitarist Richie Sambora (47) etter det bitre bruddet, kom alene for å hente barna. Hun smilte fra øre til øre, tydelig glad for å se Sam og Lola igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer