Smilte etter bruddet med Bieber

Nysingle Selena Gomez strålte på prisutdeling i New York. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke ble det kjent at et av Hollywoods yngste superpar er historie. Selena Gomez (20) dumpet Justin Bieber (18). Det travle paret tilbrakte mye tid fra hverandre, noe som skal ha ført til at Selena ikke lenger stolte på Justin.

Den vakre 20-åringen skal heller ikke ha likt det da en felles venn publiserte et bilde av Justin på Twitter, omringet av sexy undertøysmodeller under Victoria's Secrets moteshow. 

- Selena ble kjempesur og sendte med en gang melding til Justin. Bildet ble senere slettet, sier en venn nær Bieber til Radaronline. 

Ungpikeidolet skal også ha forandret seg mye den siste tiden. 

- Da de først begynte å date var Justin en gutt som underholdt unge jenter, og nå er han en mann omringet av Victoria Secret-modeller, og Selena liker det ikke, forsetter kilden. 

Den samme kilden mener offerrollen er bra for Selenas karriere. 

- Det er bra for henne at han allerede hadde begynt å legge an på andre damer, for da blir hun offeret.

Men Gomez så ikke ut som et offer da hun ankom Glamours «Woman of the year awards» mandag kveld. Stjernen strålte i en pudderrosa kjole fra Giambattista Valli. 

Disneystjernen hastet forbi fotografene og unngikk ubehagelige spørsmål om bruddet. Hun ble hedret med en pris under seremonien og benyttet anledningen til å inspirere andre jenter.

- Jeg vil si til alle jenter der ute at du har en stemme og du kan gjøre det du elsker enten du vil bli skuespiller eller sanger, sa Selena fra scenen. 

De to unge artistene har offisielt vært et par siden februar i fjor, etter først å ha datet i hemmelighet noen måneder.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun slo opp med ham for en uke siden  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer