Smilet stivnet på den røde løperen

Courteney Cox møtte igjen eksmannen David Arquette på filmpremieren.

SMIL, DU ER PÅ KAMERA: Courteney Cox ble svært anstrengt da hun ga eksmannen David Arquette en klem på den røde løperen.  Foto: All Over Press
SMIL, DU ER PÅ KAMERA: Courteney Cox ble svært anstrengt da hun ga eksmannen David Arquette en klem på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Courteney Cox (46) fikk bruk for alle sine skuespillerkunster da hun møtte igjen eksmannen David Arquette (39) i offentligheten på verdenspremieren til «Scream 4» på Graumans Chinese Theatre i Hollywood i natt.

Det var langt fra noen avslappet stemning mellom de to tidligere turtelduene, som man kan se av bildene fra den røde løperen. Paret prøvde så godt de klarte å smile foran kamera og opptre naturlig rundt hverandre, men det kan ikke ha vært enkelt etter de siste ukers spekulasjoner.

Courteney Cox har nemlig blitt koblet til to av sine motspillere i «Couger Town» etter bruddet med Arquette. Først med Brian Van Holt, og nå den siste tiden med Josh Hopkins (40), som hun nylig var på ferie sammen med.

Kilder nær David Arquette har uttalt blant annet til National Enquirer at skuespilleren er knust over skriveriene om eksens kjærlighetsliv.

- Hjerte hans er knust. Han og Courteney har diskutert gjenforening, men det er uaktuelt nå. Det er åpenbart at Josh har kapret hjertet til Courteney. Courteney, Coco (datteren) og Josh har nærmest vært som en familie, mens David er forferdet over den romantiske utviklingen, sieren venn nær Arquette ifølge National Enquirer.

Men selv benekter han dette, og Cox sin talsperson mener forholdet til Josh bare er platonisk.

- Vi er bestevenner. Vi er ikke sammen. Vi er fortsatt separert. Og du vet det er forferdelige artikler som blir trykket nå. Hun dro til St. Barts med Coco, hennes bestevenn og Josh fra showet, og jeg vet om alt dette. Men disse tabloidene får det til å virke som om det er en skandale på gang. Men det er ingen skandale, insisterte Arquette i et intervju med Ryan Seacrest's KIIS-FM radio.

Cox og Arquette gikk offentlig ut med separasjonen i oktober etter et elleve år langt ekteskap. Like etter la David seg inn på rehab.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her mister Courteney Cox bikinien