Smiler igjen etter utroskapsskandalen

Ronan Keating har funnet lykken med produsentkollega.

Publisert
Sist oppdatert
Se eksklusive videoklipp av Ronan og Storm 30 sekunder inn i Seoghør.no Weekend øverst i saken!

SEOGHØR.NO: I 2009 innledet Boyzone-sangeren Ronan Keating (35) et forhold med danseren Francine Cornell bak kona Yvonnes (38) rygg.

Som følge av utroskapsskandalen skilte paret seg etter 14 år som mann og kone, og Keating har siden den gang slitt med både alkoholproblemer og depresjon.

Etter at ekskona Yvonne fant lykken med seksbarnsfaren John Conroy, har Keating trøstet seg med deres felles barn Jack (13), Marie (11) og Ali (6).

Men nå er det endelig boybandstjernens tur til å smile. Han har nemlig blitt kjæreste med produsenten Storm Uechtritz (30), skriver nettstedet Mirror.
 
De to skal ha møtt hverandre på settet til australske «X Factor», hvor hun jobbet som produsent og han som dommer, allerede for to år siden. Men det er først nå at romantiske følelser mellom dem har oppstått.

- Ting står bra til med paret, selv om de er i et tidlig stadie i forholdet. Storm er vakker og livlig, og en god «boost» for Ronan etter de tøffe 18 månedene han har vært igjennom, sier en kilde til nettstedet.

Da Keating og Uechtritz ble kjent var begge gift, men etter at de på hver sin kant har endt forholdet med sine respektive, har kjærligheten mellom dem voks.

- De har mange felles interesser, som for eksempel å holde seg i form, nyte musikk og spise god mat og drikke vin - det er virkelig en spesiell kjemi mellom dem, forteller kilden videre.

Det er ikke bare skilsmissen som har preget den populære popstjernen de siste årene.

I 2009 mistet han og de andre Boyzone-kollegaene bandmedlem Stephen Gately, som ble funnet død i en leilighet på Mallorca i Spania. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ronan Keating føler seg som en taper 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer