Smiler etter bruddet

Jessica Biel på bytur etter at det ble slutt med popstjerne-kjæresten.

SLUTT: Justin Timberlake og Jessica Biel fotografert i slutten av februar. Nå er forholdet over. Foto: All Over Press
SLUTT: Justin Timberlake og Jessica Biel fotografert i slutten av februar. Nå er forholdet over. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke bekreftet en talsperson for Justin Timberlake (30) og Jessica Biel (29) at forholdet mellom superparet er over.

Og selv om forholdet - som varte i over tre år - har tatt slutt, ser ikke Biel ut til å deppe av den grunn. Lørdag dro 29-åringen ut på byen i Los Angeles for å feire brorens bursdag, og skuespillerinnen smilte til de oppmøtte fotografene.

Timberlake og Biel skal fortsatt være venner, og bruddet skal ha kommet etter et gjensidig ønske fra skuespillerne.

Men allerede dagen etter bruddet ble «Black Swan»-skuespiller Mila Kunis (27) dratt inn som en mulig årsak til at forholdet tok slutt. Ifølge flere amerikanske nettsider, skal Justin og Mila ha flørtet heftig siden september, da de møttes under innspillingen til «Friends with benefits».

Men ifølge andre kilder nær Timberlake, er flørteryktene bare oppspinn, og de to kollegene er bare venner.

- Mila hadde ingenting å gjøre med bruddet. De spiller i filmen «Friends with benefits», men selv er de bare venner. Det er det. De er ikke sammen, sier kilden til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Splitter naken under intervju