Smil - du er arrestert for tredje gang

Alle gode ting er tre, men kanskje ikke for Paris Hilton. Men likevel smiler hun alltid når hun blir arrestert.

2007 OG 2006: Slik så Paris ut på sine to første fengselsbilder.
2007 OG 2006: Slik så Paris ut på sine to første fengselsbilder. Vis mer
SEHER.NO: Paris Hilton (29) ble fredag kveld arrestert i Las Vegas, etter at politiet fant kokain i vesken hennes.

Ifølge nettsiden Radaronline.com, ble Hilton stoppet av politiet utenfor hotellet Wynn i gamblingbyen fredag, fordi de så det de trodde var cannabis-røyk komme ut fra bilen hennes.

Men politiet fant enda sterkere stoffer, og arresterte 29-åringen. Etter noen timer på politistasjonen, ble Paris løslatt.

Hotellarvingen fikk derimot mulighet til å posere foran fengselskameraene for tredje gang, noe hun gjorde med et smil om munnen.

Hun hadde også falske øyevipper på fengselsbildet.

Hilton hevder derimot hardnakket at det ikke var hennes veske kokainen ble funnet i. Det har hun fortalt til sinne venner, ifølge nettstedet TMZ.com.

- Denne saken vil bli behandlet i retten, og ikke gjennom mediene. Jeg ber folk om ikke å dømme på forhånd, før alle fakta er på bordet, sa Hiltons advokat David Chesnoff.

29-åringen ble under sommerens fotball-VM i Sør-Afrika også tatt av politiet, den gang med marihuana. Også den gang hevdet hun at stoffet ikke var hennes, og slapp unna uten siktelse.

Paris ble første gang arrestert i 2006. Da ble hun tauet inn etter å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Hilton svarte ikke på siktelsen og måtte i fengsel året etter, derav de to første bildene.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paris Hilton arrestert i Las Vegas