SMERTEFULLT: - Det presser veldig under den venstre puppen. Jeg har vært hos legen, men det vil ikke gi seg. Smertene vil ikke forsvinne, forteller Linni Meister. Foto: Oddvar Walle Jensen
SMERTEFULLT: - Det presser veldig under den venstre puppen. Jeg har vært hos legen, men det vil ikke gi seg. Smertene vil ikke forsvinne, forteller Linni Meister. Foto: Oddvar Walle JensenVis mer

- Smertene vil ikke forsvinne

Men denne gangen er det ikke "voksesmerter" i magen som plager Linni.

SEHER.NO: Hele Norges glamdronning, Linni Meister (23), er godt ut i sin første graviditet. I mars bekreftet Linni og forloveden Bernhard Berntzen (31) at de venter barn, og siden da har magen vokst seg stor og rund.

I slutten av mai klaget glamourmodellen og sangerinnen på sin egen blogg over at hun har fått store voksesmerter.

"Ryggen min holder på å ta knekken på meg, og jeg har enorme voksesmerter i magen, ellers er jeg helt fin i formen og er veldig glad for det!", skrev hun den gang.

Nå er det derimot andre smerter som plager 23-åringen.

- Det presser veldig under den venstre puppen. Jeg har vært hos legen, men det vil ikke gi seg. Smertene vil ikke forsvinne. Og smertestillende, det nekter jeg å ta, sier hun til Seher.no.

Det er - naturlig nok - graviditeten som har skylden for Meisters puppeproblemer.

- Kroppen føles kjempebra ellers. Men smertene under puppen plager meg. Men jeg tror det er helt mnormalt, forteller hun.

I mai viste Meister stolt frem babymagen under TV 2s "Gullruten"-utdeling i Bergen.

Og rett før prisutdelingen kunne hun fortelle at hun merket graviditeten mest på puppene.

"Graviditeten går overraskende bra! For å være helt ærlig, så merker jeg nesten ikke at jeg er det. Jeg finnes ikke kvalm og har ikke kastet opp én eneste gang. Har heller ikke gått opp i vekt, bortsett fra magen da selvfølgelig. Det jeg merker det mest på er puppene... De har gått opp noen størrelser, og det trengte de ikke for å si det sånn", skrev hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Babyen har mine lepper!