Smertene forsvant med akupunktør

Hege Schøyen er ikke lenger plaget av migreneanfall.

FRISK: Hege Schøyen har i løpet av det siste året blitt kvitt migreneanfallene hun har slitt med i en årrekke.  Foto: Stella Pictures
FRISK: Hege Schøyen har i løpet av det siste året blitt kvitt migreneanfallene hun har slitt med i en årrekke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mange år har Hege Schøyen (55) vært plaget av sterke migreneanfall, som særlig har vært en plage når skuespilleren skal stå på scenen foran fullsatt sal.

55-åringen har etterhvert lært seg å utsette anfallene til etter forestillingen. Men nå har humorveteranen blitt kvitt smertene. 


- Jeg har et åpent sinn, og har aldri lukket døren for det alternative - selv om jeg ikke er noen mystiker. Jevnlig besøk hos en akupunktør hjelper meg å redusere stressnivået. Jeg har tidligere slitt med forferdelig tung migrene, men er mye bedre nå, sier hun til Se og Hør. 


Det er heldig for Schøyen som nå står på scenen flere ganger i uken på turné med showet «Nattens umusikalske dronning», der hun spiller rollen som operasangeren Florence Foster Jenkins. 

Se video fra da Hege gjestet Asbjørn Brekke Show, og knakk sammen i latter, her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her brekker Schøyen sammen i latter  Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer