Simon Cowell:

- Smerten var ut av en annen verden

Stjernen snakker ut om den fæle ulykken.

SNAKKER UT: Simon Cowell brakk ryggen i august i fjor. Her er han derimot avbildet på ferie i Barbados like før nyttår i 2019. Foto: Splash News/ NTB
SNAKKER UT: Simon Cowell brakk ryggen i august i fjor. Her er han derimot avbildet på ferie i Barbados like før nyttår i 2019. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor ble «America's Got Talent»-dommeren Simon Cowell (61) utsatt for en stygg ulykke på en elektrisk sykkel ved hjemmet sitt i Malibu, California.

«Han skadet ryggen og ble fraktet til sykehus. Han har det bra, er under observasjon og i de beste hender», het det i en uttalelse fra Cowells representanter, kort tid etter ulykken.

Som følge av hendelsen måtte Cowell gjennom en operasjon på hele seks timer, som blant annet involverte å sette inn en metallstang i ryggen.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Kjempet seg tilbake til huset

I et nytt intervju med Extra letter han på sløret om ulykken, og legger ikke skjul på at det kunne ha gått så mye verre.

- Da jeg så røntgenbildet, innså jeg at jeg nesten kunne ha knust ryggraden min helt i stykker. Så jeg ville bokstavelig talt ikke ha vært i stand til å gå. Jeg visste at jeg hadde brukket ryggen i det øyeblikket jeg landet. Det skjedde veldig plutselig og gjorde vondt, sier han.

Cowell minnes videre da han lå på bakken etter ulykken. Han forklarer at han var fullt klar over at man ikke skal bevege seg i slike situasjoner, men at han likevel var fast bestemt på å komme seg hjem.

TV-profilen besluttet dermed å kjempe seg tilbake til huset sitt og inn på soverommet, hvor han forklarer at han svimte av. Situasjonen beskriver han som surrealistisk.

STØTTESPILLER: Simon Cowell roser kjæresten Lauren Silverman og sønnen Eric for å ha vært der for ham etter ulykken. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
STØTTESPILLER: Simon Cowell roser kjæresten Lauren Silverman og sønnen Eric for å ha vært der for ham etter ulykken. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer

- Var så flau

Som nevnt ble Cowell fraktet til sykehus og måtte gjennomgå en flere timer lang operasjon. I intervjuet innrømmer imidlertid 61-åringen at hjemreisen fra sykehuset, var det han gruet seg mest til.

- Jeg var så flau over å skulle hjem. Jeg så ut som at jeg var 100 år gammel fordi jeg ikke kunne gå, og jeg hadde metallstenger og skruer i ryggen. Jeg sa til Lauren: «Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette til Eric». Men hun sa åpenbart noe til ham, fordi han kom inn da jeg lå i senga og sa:« Pappa, du er som Iron Man», forklarer han.

I intervjuet roser Cowell kjæresten Lauren Silverman (43) og den sju år gamle sønnen Eric for å være gode støttespillere for ham etter ulykken. Det å være så hjelpeløs var nemlig noe han sleit med.

- Jeg har aldri vært i en situasjon i hele mitt liv der du bokstavelig talt ikke kan bevege deg. Smerten var ut av en annen verden, men du må være positiv. Jeg lovet meg selv at jeg skulle være bedre enn det jeg var før ulykken. Og det var det som skjedde, avslutter han.

SKADE: Amalie Snøløs skader seg på «Camp Kulinaris» Vis mer

Falt ned trappa

Kort tid etter ulykken i fjor delte Cowell to innlegg på Twitter med fansen sin. Der kom han med en oppfordring til de som hadde planer om å kjøpe en elektrisk sykkel.

«Noen gode råd … Når du kjøper en elektrisk sykkel, les bruksanvisningen før du prøver den for første gang. Jeg har brukket en del av ryggen», skrev han, og takket samtidig for alle meldinger og gode ord han hadde mottatt.

«Og en stor takk til alle sykepleiere og leger. De er noen av de hyggeligste menneskene jeg noen gang har møtt. Vær trygge alle sammen», fortsatte han.

DRAMATISK: Pierre Louis havner på sykehuset i svenske «Celebrity Ex on the Beach». Video: Dplay.se / Rød Løper Vis mer

Det er ikke første gang Cowell har blitt fraktet til sykehus. For noen år tilbake falt han ned trappa i hjemmet sitt, og ble observert med en nakkekrage idet han ble ført inn i en ambulanse.

- Det har vært en skremmende morgen. Det var veldig tidlig og Simon gikk ned trappa for å hente varm melk da han ikke fikk sove, sa en talsperson for stjerna overfor The Sun, og la til at han besvimte som et resultat av hendelsen.

LES OGSÅ: - Livet gir ikke mening lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer