GJENSYN: Her gjør hun comeback i skandaleserien «Ex on the Beach». Video: Dplay Vis mer

«Ex on the Beach»:

- Smart av ham å ligge med andre

At Pierre Louis hoppet i høyet med noen andre, mener Johanne Nordeng kan være grunnen til at hun fikk komme tilbake.

Publisert

Forrige uke lot «Ex on the Beach»-fansen seg sjokkere, da Johanne Nordeng (24), som hadde vært med siden starten, brått ble sendt ut av programmet. En overraskende vending på dobbeltdate sørget for at hun og Marita Prøsch (24) måtte pakke sakene sine og dra umiddelbart.

Selv om det til syvende og sist var produksjonen som bestemte at de to damene måtte forlate reality-villaen, sitter de også med all makt og alle muligheter til å eventuelt sende deltakerne inn igjen.

Det er ingen som helt vet hvorfor de bestemmer seg for dette, men de har argumentert at det har med flyten i programmet å gjøre.

Derfor var det ingen som kunne spå at én av deltakerne, Nordeng, brått ville dukke opp igjen. I torsdagens episode gjør hun nemlig comeback, etter å ha vært ute av villaen i halvannen dag.

KOS: Det er flere som vil hjelpe når Johanne Nordeng i «Ex on the beach» får låne vibratoren til Therese Pedersen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Raskt inn

- Dagen etter at jeg hadde gått ut fikk jeg vite at jeg skulle inn igjen. Jeg hadde jo mine mistanker, men jeg ble likevel veldig glad, forteller Nordeng til Se og Hør.

Allerede da hun måtte forlate villaen begynte hun å fatte mistanke om at hun muligens skulle få returnere. Hun og Prøsch ble sendt til hver sine hotell, med beskjed om at det ikke var plass til begge samme sted.

- Da jeg åpnet døren til rommet og det befant seg en dobbeltseng der, skjønte jeg at dette ikke dreide seg om plassmangel. Det var kanskje litt «cocky» tenkt, men jeg la sammen to og to. At jeg derimot skulle være ute så kort tid, hadde jeg ikke ventet. Jeg rakk så vidt å slappe av, ler hun.

Samtidig som Nordeng fikk sitt comeback, sjekket deltaker Rikke Isaksen inn. Hun er for mange et kjent ansikt, etter at hun var med i første sesong. Først da hun hadde innlosjert seg på stranden, fikk Nordeng beskjed om å dukke opp bak horisonten.

- Jeg tenkte «unnskyld meg, men dette er mitt show, og jeg skal ha det alene». Nei da, det var trivelig at hun var der. Å møte Pierre igjen var egentlig det viktigste for meg der og da, sier hun.

KJENT EKS: Pierre og Daniel Louis er begge deltakere i sesong to av «Ex on the Beach Norge». Førstnevnte var lenge i et forhold med Isabel Raad, men var han redd for at hun skulle dukke opp i Mauritius? Video: Kine Falch. Reporter: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Taktisk plan?

Pierre Louise Olssons (26) reaksjon, som var hennes store flørt der inne, skulle en nesten trodd at hun hadde vært borte fra ham i flere år. Like før Nordeng ble sendt ut hadde de akkurat begynt å åpne seg om at de var interesserte i hverandre.

- Vi var ikke kjærester, men det var helt fantastisk å se ham igjen. Jeg klarte ikke være sur på ham, for jeg var bare så glad, sier hun.

Med «sur på ham»-kommentaren refererer hun til en hendelse som fant sted inne i villaen dagen hun var borte. Louis hoppet i høyet med deltaker Therese Eriksen, noe Nordeng også raskt fikk greie på. Hun så derimot ikke på det som et problem.

OPPHETET: Det oppstår full krangel mellom Pierre Louis og Ulrik Giske inne på villaen i «Ex on the Beach». Video: Thea Hope/ Dplay/Rød Løper Vis mer

Faktisk tolker hun det som en klar fordel.

- Vi hadde en lang samtale da jeg kom inn igjen. Tre timer er kuttet ned til fire minutter på skjermen. Da snakket vi blant annet om at det var smart at han lå med henne, for da kunne jeg komme inn igjen og lage drama. Man kan si at han «spilte» meg inn igjen. Det er ikke sikkert jeg hadde fått lov til å returnere om det ikke ble sånn, sier hun.

Pierre Louis er forelagt påstandene til Nordeng. Han er enig i at liggingen kan ha vært et fortrinn, men forteller at det ikke var en bevisst strategi fra hans side.

HARDT LIV: Det er spesielt én deltaker i «Ex on the Beach» som får det ekstra vondt på stranden når to ekser kommer samtidig. Klipp: Thea Hope. Video: Kine Falch/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Johanne kjemper nok litt mot sin egen stolthet. Jeg ville ligge med Therese, og det kommer klart og tydelig frem i episoden. Derfor er det dumt å «ta» det fra Therese, forklarer han, og fortsetter:

- Jeg hadde i bakhodet at det kom til å skje at Johanne ville komme inn igjen, men jeg ville ligge med Therese. Det var altså ikke sånn at jeg gjorde det av strategiske årsaker, selv om jeg visste at det kom til å sørge for at hun kom inn igjen, forklarer han.

Pressekontakt Ola-Magnus Svihus i Discovery sier til Se og Hør at de ikke ønsker å kommentere påstandene fra «Ex on the Beach»-deltakerne.

LES OGSÅ: - Satt alene på toalettet og gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer