- Smaker som kylling!

Lås døra. Hannibal Lecter kommer tilbake før jul.

SKREKK: Det er få av oss som kan glemme Nattsvermeren. Foto: Filmweb
SKREKK: Det er få av oss som kan glemme Nattsvermeren. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Du kjenner ham best som seriemorder og kannibal, denne grusomme Hannibal Lecter vi har blitt kjent med gjennom skuespilleren Anthony Hopkins i Nattsvermeren, Hannibal og Red Dragon. Blant hans mest kjente betroelser er at "mennesker smaker omtrent som kylling..."

Nå er skrekkens ansikt tilbake - mellom to permer. Krimforfatteren Thomas Harris har så langt skrevet tre romaner om gærningen, og nå kommer den fjerde.

Boka vil bli hetende Hannibal Rising, og her får vi historien om morderens liv fra han var seks år gammel til han fyller 20. Vi får også vite mer om hvordan foreldrenes dør, og om hans spesielle forhold til sin yngre søster Mischa.

- Harris’ arbeider er veldig komplekse. Jeg tror han grubler over dem vel og lenge før han i det hele tatt begynner å skrive, sier Mort Janklow, som er agenten til Harris, til BBC.

Samtidig holder filmbyen Hollywood på med en film om den unge Hannibal, som denne gangen skal spilles av franske Gaspard Ulliel.

Boka kommer rundt juletider. Grøss og gru!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer