Malin Nesvoll:

- Smaker nesten ingenting

Malin Nesvoll sliter fortsatt med manglende smakssans etter at hun ble smittet av corona.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer
Publisert

YouTuber Malin Nesvoll (32), også kjent som «Makeupmalin», har tidligere vært åpen om at hun har vært coronasmittet i vinter.

Nå, flere måneder senere, innrømmer hun imidlertid at smakssansen ennå ikke er kommet tilbake.

- Smakte diesel

Det var under den årlige prisutdelingen Vixen Awards, at Se og Hørs Rød Løper møtte på YouTube-stjernen.

Da gikk Nesvoll nærmere inn på situasjonen, og innrømmet at hun slet med å få tilbake smakssansen etter at hun fikk påvist corona.

SMITTET: Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach, fikk coronavirus da han var på helgetur til Polen. Video: Rød Løper / Privat Vis mer

- Hva er det du ikke kan smake?

- Det som er greia er at alt smakte helt forvrengt før. Kaffe smakte bæsj, tannkrem smakte diesel, så jeg måtte bruke en sånn blå tannkrem for barn. Akkurat dét har heldigvis gått tilbake som det pleier, forklarte hun, og la til:

- Men, alt er på en måte nedsatt. Du vet når du er tett i nesen og er forkjølet, det er fortsatt sånn for meg. Jeg smaker nesten ingenting, og jeg elsker virkelig mat.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

- Hva savner du mest å smake?

- Åh, det må være alt som er middag, deilig juicy og spicy mat. Nå er alt bare en nedtur når jeg skal spise, svarte YouTuberen.

Smittet

Tidligere i år snakket Nesvoll med TV 2 om hvordan det var for henne da hun ble smittet av corona.

Ifølge Nesvoll ble hun fullstendig slått i bakken med både høy feber og sterke muskelsmerter.

PÅ FRIFOT: Carina Dahl forteller om hvordan hun løy for å holde corona-kjæresten skjult for mediene. Video: Rød Løper/Carina Dahl Vis mer

- Selve coronaen varte i ti dager. Og det var ikke det samme som en influensa, fortalte hun den gang.

Videre fortalte Nesvoll at hun sov 18 til 20 timer i døgnet, og at hun så vidt prioriterte å drikke vann og spiste nesten ingenting.

32-åringen ble imidlertid til slutt friskmeldt, men la ikke skjul på at hun fortsatt kjente på en enorm tretthet og utmattelse.

LES OGSÅ: Brutalt ærlig om hårtap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer