ALDRI I ROSA: Barna til Brad Pitt og Angelina Jolie kles opp som mamma og pappa. Det er neppe noe rosa eller lyseblått tøy i skapet deres. Foto: All Over Press
ALDRI I ROSA: Barna til Brad Pitt og Angelina Jolie kles opp som mamma og pappa. Det er neppe noe rosa eller lyseblått tøy i skapet deres. Foto: All Over PressVis mer

Små kjendiser i stor mote

Babytøy med rosa sløyfer er ut. Hollywood-barna ser ut som små voksne.

SEHER.NO: De siste par årene har det vært en voldsom baby-boom i Hollywood. Barn er blitt det siste "tilbehøret" - og det er neppe tilfeldig hva barna har på seg og hvordan de er stylet.


Dette er en gruppe mennesker som er bevisst på hvordan de tar seg ut, følger moten, skaper egne trender og har nok av penger til å gjøre det. Og da er det ikke sukkersøtt baby-tøy med rosa sløyfer og lyseblå bamser som gjelder. Barna skal vise hvem opphavet er, og være minst like kule som sine superkjendis-foreldre.


Mr. & Mrs. Smith-stjernene Angelina Jolie (32) og Brad Pitt (43) ble samboere og firebarnsforeldre på rekordtid. Barna Maddox (6), Zahara (2), Pax (3) og Shiloh (1) har vel knapt vært i nærheten av pastellfarger. Denne firerbanden kles opp i hvitt og svart, jordtoner og koksgrått. Dette henger godt sammen med Angelinas klassiske stil. Hun går gjerne i helsvart, eller med enkle rene plagg i hvitt. Brad elsker en jordnær stil med jeans og enkle men tøffe trøyer til. Ungene matcher dem perfekt.


Popstjernen og klesdesinger Gwen Stefani (38) fører sitt eget klesmerke kalt L.A.M.B. Signaturfargene hennes er rødt, grønt og gult. Sønnen Kingston (2) er stadig å se i mammas design. Både sko, klær og luer får Kingston fra Gwens kolleksjon og hun tar ham til og med opp på catwalken under visningene sine.


Se flere bilder i bildespesialen under