TETT PÅ: Pop-sangeren Gwen Stefani, som nylig spilte i Oslo, har båret sønnen Kingston i slynge helt siden han ble født. Etter hvert som han er blitt større og tyngre har pappa Gavin tatt over. Foto: All Over Press
TETT PÅ: Pop-sangeren Gwen Stefani, som nylig spilte i Oslo, har båret sønnen Kingston i slynge helt siden han ble født. Etter hvert som han er blitt større og tyngre har pappa Gavin tatt over. Foto: All Over PressVis mer

Slynge er siste trend

Hollywood-kjendisene går ikke glipp av en trend. Nå bærer de barna sine.

SEHER.NO: I mange kulturer et stykke unna vår har det til alle tider vært vanlig å bære nyfødte barn i slynger eller sjal tett på morens kropp.


De senere årene har dette fenomenet bredt seg som en trend blant nybakte foreldre i den vestlige verden også.


I bøker og på websider om barneoppdragelse og spebarnsstell fremheves det at å bære barn gir veldig mange fordeler både for barn og foreldre.


- Bærebarn er roligere og gråter mindre. De får tilfredstilt sine behov for nærhet og kontakt på en naturlig måte. På den måten trives de bedre og utvikler seg mer optimalt, skriver organisasjonen Fødsel i Fokus på sine hjemmesider.


Hollywood-mammaene lar ikke en trend gå seg hus forbi. Her har mange av de nybakte mødrene skaffet seg ulike bæreinnretninger i ulike farger og fasonger.


Se de bærende mammaene i bildespesialen her:
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.