FORELSKET: Skavlan ble så forelsket i Maria Bonnevie at han sluttet i "Først & Sist".  Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: Skavlan ble så forelsket i Maria Bonnevie at han sluttet i "Først & Sist". Foto: Andreas FadumVis mer

Sluttet på ren impuls

Fredrik Skavlan ofret jobben for kjæresten Maria Bonnevie.

SEHER.NO: Det er litt over et år siden Fredrik Skavlan (42) avslørte at han, etter hele ni år, ønsket å slutte som programleder for NRKs talkshowsuksess "Først & Sist".

Og i et åpenhjertig intervju på Sveriges Radio nylig, avslørte den superpopulære tv-profilen at en voldsom forelskelse var det som fikk han til å forlate programmet, skriver Dagbladet.

Men selv om avgjørelsen var veloverveid, innrømmer Skavlan at han ble overrasket over seg selv.

Forklaringen han ga norsk presse på avgjørelsen, var blant annet at han trengte ny inspirasjon, men nå innrømmer tv-profilen at det faktisk var noe helt annet som var hovedårsaken...

- Jeg ga alle tenkelige forklaringer på hvorfor jeg ville gi fra meg denne private solskinnsplassen i offentligheten. Alle forklaringer brukte jeg, unntatt sannheten, at noe hadde hendt, noe som forandret alt, sier han.

Og det som hadde hendt var da Maria Bonnevie (35).

- Jeg var forelsket. Det var det som hadde skjedd. Forelsket, og det i en gjest i mitt eget program, fortsetter han.

Skavlan innrømmer også at det krevde mot å vinne Maria.

- Jeg hadde våget å sette ord på det. Jeg hadde avbrutt henne midt i en høflig samtale om noe helt annet og sagt "alt jeg vil er at du skal bli sammen med meg og flytte til Oslo". Livet var blitt en unntakstilstand, og jeg ville ikke gå glipp av et våkent minutt med henne. Så jeg sluttet, sier han.

LES OGSÅ: - Nå vil Skavlan gifte seg

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.