SLUTTER: Luke Grimes slutter i True Blood fordi rollefiguren måtte innlede et homofilt forhold. Foto: Everett Collection/All Over Press
SLUTTER: Luke Grimes slutter i True Blood fordi rollefiguren måtte innlede et homofilt forhold. Foto: Everett Collection/All Over PressVis mer

Sluttet i «True Blood» fordi han måtte spille homofil

Nå får «True Blood»-stjernen kjeft av sin planlagte elsker i TV-serien.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren  Luke Grimes (30) gjorde i fjor suksess i rollen som vampyren James i den populære serien «True Blood».

SLAKTER GRIMES: True Blood-kollega Nelsan Ellis raser mot Grimes' avgjørelse. Foto: Everett Collection/All Over Press
SLAKTER GRIMES: True Blood-kollega Nelsan Ellis raser mot Grimes' avgjørelse. Foto: Everett Collection/All Over Press Vis mer
KJÆRESTEN: Privat er Grimes sammen med den tidligere '90210'-skuespilleren Gillian Zinser. Foto: Splash News/All Over Press
KJÆRESTEN: Privat er Grimes sammen med den tidligere '90210'-skuespilleren Gillian Zinser. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

Nå kommer nyheten om at Grimes sluttet i serien, fordi han måtte spille homofil i sesongen som nå sendes på TV. Det skriver nettstedet PerezHilton.com.

Avgjørelsen faller ikke i god jord hos «True Blood»-kollega Nelsan Ellis (35) som spiller den homofile rollefiguren Lafayette.

I den siste episoden som har blitt sendt av den sjuende sesongen, ble Lafayette og James tatt på fersken mens de hadde sex i en bil.

Grimes er erstattet av skuespilleren Nathan Parsons i den siste sesongen, som nå sendes på TV og strømmetjenesten til HBO.

I et intervju med Vulture slakter Ellis det Grimes gjorde.

- Jeg kan si at jeg ikke kommer til å kommentere det, men jeg tenker... Du er skuespiller på et TV-show som «True Blood». Vi bare sitter der og tenker: «Du slutter i den jobben på grunn av det?? Virkelig?». Jeg er over ham. Å slutte i en rolle fordi man må spille homofil. Nei, nå må jeg slutte å snakke om det, sier Ellis tydelig opprørt.

Han får støtte av kjendisbloggeren Perez Hilton.


«Vi er SÅ skuffet. Luke, vet du at Alan Ball, skaperen av «True Blood» er homo? Eller at Anna Paquin (hovedrolleinnehaver, red. anm.) er en stolt biseksuell person?», skriver nettstedet.

- Man gjør et poeng ut av en slik avgjørelse. En gang var jeg med i en dokumentar som handlet om selvmord i homofile kretser. Nå du velger å ikke gjøre en rolle fordi rollefiguren er homofil, gjør man et stort poeng. Tenk om du senere får barn som står frem som homofil. Hva skal du gjøre? fortsetter Ellis.


LES OGSÅ: Klarer ikke å beholde klærne på

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.