- Sluttet i jobben etter krangel om sønnen

Sharon Osbourne ble rasende da hun så NBC-sjefens mail.

LYKKELIGERE NÅ: Jack med forloveden Lisa Stelly, og hans foreldre Sharong og Ozzy Osbourne på premieren av «Total Recall». Foto: Fame Flynet
LYKKELIGERE NÅ: Jack med forloveden Lisa Stelly, og hans foreldre Sharong og Ozzy Osbourne på premieren av «Total Recall». Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: I slutten av juli sprakk nyheten om at rockerkone og kjendismamma Sharon Osbourne (59) forlot jobben som dommer i talentkonkurransen «America’s Got Talent». Men hun ville ikke røpe grunnen til sin egen oppsigelse. Det skal angivelig ha vært fordi sønnen Jack (26) ble sparket på grunn av sykdommen sin, fra en annen serie i NBC.

- Hun skal ha blitt forbannet da hun så en e-post fra sjefene til realityserien «Stars Earn Stripes», hvor de hevdet de ikke kunne ansette Jack, fordi det ville blitt for krevende for ham å være med, skriver Daily Mail.

Serien er under produksjon av NBC – samme kanal som Sharon var ansatt i,. Jack tok også nyheten svært dårlig.

- De trodde ikke jeg kunne jeg gjennomføre jobben. Det gjør meg forbannet. Ingen skal fortelle meg hva jeg kan og ikke kan gjøre, har han tidligere uttalt.

I juni skapte han overskrifter da han gjorde det kjent at han var diagnostisert med sykdommen multippel sklerose. «Stars Earn Stripes» er en fysisk krevende realityserie, der kjendisdeltakerne skal gjennomføre vanskelige militærøvelser. Blant annet ved å rappellere ned fra helikoptere som spesialsoldater.

- Ett minutt kan jeg være i helt fin form, og så plutselig blir jeg blind på det høyre øyet. Det har jeg opplevd. Det er en helt uforutsigbar sykdom, sa Jack om sykdommen.

Mamma Sharon skal angivelig ha kranglet med sjefene for kanalen flere ganger, før hun bestemte seg for å forlate dommerjobben. Det skal ha medført konsekvenser for hennes framtidige tv-karriere.

- Alt de kan gjøre er å hindre meg i å være dommer de neste fem årene, skal hun ha sagt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er datteren alle glemte